top of page

INFORMACE K PROVOZU PORADNY(29.4.2020 - do odvolání)

Aktualizováno: 3. 5. 2020


TELEFONICKÉ KONZULTACE + PÍSEMNÁ PORADNA

Od 29.4. je služba telefonická konzultace až do odvolání pozastavena (neplatí pro již objednané konzultace). Stejně tak se změny týkají písemné poradny, která bude do odvolání taktéž uzavřena. Objednávky na písemný výklad, které budou v tomto období zaslány, budou navráceny zpět, taktéž i částka za objednaný výklad. V případě, že budete řešit něco opravdu neodkladného a akutního, napište mi. Budu se snažit, abychom se nějakým způsobem spojili, ale opravdu pouze ve výjimečných případech.


OSOBNÍ SEZENÍ

Aktuálně je možné objednat se pouze na osobní sezení, počítejte, prosím, ale s objednací lhůtou 3 měsíce. Bohužel a bohudík jsem jen jedna a nerada bych se rozkrájela 🙂, proto děkuji za Vaše pochopení.




Jinak doufám, že se máte všichni krásně a samozřejmě všem děkuji za přízeň. Moc si jí vážím. Je mi lidsky líto, že mnoho sezení muselo být přesunuto i o několik měsíců, ráda bych pomohla všem, ale vzhledem k situaci to není jinak možné. Proto ještě jednou děkuji za Vaše pochopení. Ráda bych také připomněla všem nedočkavcům, že vše má svůj správný čas a důvod. U každého z nás. A proto, až budete smět nahlédnout, třeba spolu se mnou, do krás osudu, stane se tak.




Děkuji Vám!



Tereza

776 345 235

bottom of page