top of page

KARTA PRO SOBOTU 18.5.2019

Hezký úplňkový den Vám všem!

Dnes jsem se zase rozhodla k vytažení karty z balíčku, která symbolizuje aktuální energii a zároveň přináší poselství pro dnešní magický den.



Karta se jmenuje PROCITNUTÍ a už podle obrázku můžete vidět, že tématem je otevření očí a podívání se pravdě do tváře. A všichni tyto stavy známe. Jsou to přesně ty okamžiky, kdy se stane něco, co nás donutí na chvíli mlčet. Je to krátká chvilka, kdy prostě nenacházíme slov, protože naplno cítíme, že se duše probudila, že se potřebujeme nadechnout. Své srdce dnes můžeme cítit jako nikdy. Procitnutí je ta krátká chvilka, kdy si naplno přiznáváme, jak to vlastně celé je.

Tato chvilka "aha" okamžiku může být bolestná, může ve Vás zanechat hořkou pachuť z toho, co si nyní přiznáváte nebo naopak neskutečnou úlevu z tohoto uvědomění a připuštění si.


Zkuste se dnes jen pozorovat. Ne ostatní, ale sami sebe. Beze slov, myšlenek bez potřeb řídit a korigovat, bez toho, aniž byste se snažili hned rozklíčovat co tedy dál. Už jste udělali velký krok, už jste se dost možná v posledních dnech či týdnech posunuli, a proto teď nepospíchejte. Nechte, ať se věci sami dějí. To je rada pro dnešní den.


Autor: Tereza

bottom of page