top of page

PONDĚLNÍ KARTA 22.7.2019

Tak Vás po 14 dnech opět zdravím u denního příspěvku! Krásné pondělní dopoledne Vám všem!

Ač jsem si říkala, že mi bude denní psaní a celkový provoz stránek chybět, s upřímností musím napsat, že jsem po pár dnech ocenila, že mám dovolenou. 😁 Možná i z toho důvodu se má aktuální energie přesunula do dnešní vytažené karty přinášející Vám opět radu pro dnešní den.


ZPOMALENÍ.


Nádherná karta, jejíž poselství příští už ze samotného názvu... Abychom si mohli užívat všechny krásy, které nám život zde na Zemi přináší, je důležité naučit se vidět a rozlišovat kolem sebe barvy, vnímat zvuky, které nás denodenně obklopují, ať je to šumění moře nebo zvuk motorů aut jezdící kolem našich domovů a kanceláří, nebo vnímání všech vůní a chutí.

Karta připomíná důležitost zbrždění našeho denního zrychleného tempa a pozornost k tomu všemu, co nás obklopuje. A to i v momentech, kdy netrávíme čas na dovolené nebo při volném víkendu. A proto dnes zkuste vnímat svůj každý krok, každé sousto a veškerou vůni, která bude kolem Vás. Ve zpomalení se ukrývá mnoho..


A pokud přece jen nezpomalíte, narodíte se příští život dle indických přísloví jako želva. Tak pozor na to.. zpomalte 😁.



Krásný pondělní den Vám všem! Autor: Tereza



 

Od dnešního dne opět přijímám Vaše objednávky na sezení, písemné rozbory a telefonické konzultace.


bottom of page