top of page

PROČ JE TO TEĎ JAK NA HOUPAČCE?


Máme za sebou Svatojánskou noc, o které jsem se Vám včera úplně zapomněla zmínit. Přikládám alespoň článek z minulých let, kde se zmiňuji nejen o svátku Litha, tedy letním slunovratu, ale také o Svatojánské noci: ZDE

Jinak bych dnes zase jen něco málo napsala k současným energiím. To, co se totiž děje na obloze, je opět velmi výživné a myslím, že to každý nějakou malou částečkou osobnosti na sobě pociťuje.


Planety nám už nějakou dobu couvají a naším hlavním úkolem bude celé léto: PŘEHODNOCOVAT. V našich životech se dějí velké změny. Voda, ve které jsme celou dobu byli zvětrala, a my jsme si v tom bahýnku rochnili tak moc, že musí přijít nový proud. Máme se zase pohnout z místa, posunout se, uchopit ve svém životě nové role a výzvy. Vrhnout se opět po nějaké době do akce.


Když planety couvají, obracíme se do sebe a přemýšlíme, zda to, jak jsme žili či ještě stále žijeme, je správně. Čeká nás období, a pravděpodobně už některým začalo, zkvalitňování a nastavování si nového způsobu žití. Máme se příchozími změnami zamyslet, kam náš život teď vlastně směřuje - jak máme postavenou práci, naše vztahy, jak se umíme starat o své tělo, jaké přátele máme kolem sebe. Všechno nás postupně vede k uchopení svého života jinak. Retrográdní planety tu změnu už často udělají za nás a na nás pak je ta reakce, jak k tomu celému přistoupíme.


Nic se neděje bez důvodu, vše má nějaké opodstatnění. Na to nezapomínejme. Při každé změně je dobré zamyslet se: PROČ? Proč se ta změna musela stát? Co mi to mělo říct? Nemám něco přehodnotit? Své chování, přístup k něčemu, někomu, nemám ten svůj život začít uchopovat prostě jen jinak?


Věřím, že toto období je klíčem k novým dveřím, k uzdravení, k uchopení a i když se to nemusí zdát na první pohled, tak i k duchovnímu posunu naší duše.



Autor: Tereza

bottom of page