top of page

PÁTEK - NEDĚLE (17.1. - 19.1.2020)

S nikým nejsme náhodou a každý člověk je i pro nás lekcí, jak co nejlépe formovat svůj život. Možná právě my potřebujeme toto chování, aby nás to přimělo ke změnám vlastní duše. Nikoho nesuďme a buďme mu nápomocni, bude-li třeba, ale jinak vše pozorujme zpovzdálí. To, jak žije, neovlivníme a nespasíme. Je to jeho život a my máme právo odmítnout, pokud se cítíme vyčerpání anebo už nedokážeme přihlížet. Buďme co nejvíce sami sebou. V tom totiž spočívá naše síla a též i smysl naší cesty. Tu za nás nikdo nikdy nedojde. Tak si ji ani nenechme vzít..


Většinu pátečního dne strávíme stále v energiích zemské Panny, která poté v 19:20 večer přejde do vodního znamení Štíra. Je možné, že nás včera pronásledoval a ještě dnes možná stále pronásleduje divný pocit zmatku, neuchopitelnosti a strachu, zda vše zvládneme, stihneme a dokončíme. Panna je stresař jako blázen a když se neděje podle plánu, může neorganizovaně přeskakovat z jednoho na druhé. Pokud i Vy nestíháte či se ve Vás usídlil strach z nějaké nepřehlednosti, obrňte se trpělivostí a udělejte si plán. Toto platí především pro Váhy, Kozorohy, Raky, Berany a Štíry, u kterých je teď důležité si nějaký plán sestavit, aby věděli jak alespoň zhruba pokračovat. A to ať už se týká pracovních aktivit či těch soukromých. Úskalí se totiž může objevit ve chvíli, kdy nebudou připraveni.


V sobotu s lunou ve Štíru hledejme nové cesty a podněty. Doporučuji však neriskovat. I přes to, že nám teď nyní žádná planeta na obloze nejede v retrográdu (zpětném chodu), a my máme ve všem co chceme zelenou a nic nás nebrzdí, nespěchejme. Pokud nejsme 100% připraveni a jisti svou cestou, počkejme si na opravdovou jistotu. Nezapomeňme však plánovat, tyto dny se nám to vyplatí a v budoucnu za to budeme rádi.


Víkend obecně bude opět pohodový, avšak dá se očekávat, že budeme vystaveni většímu přemýšlení a analyzování všeho, co stojí kolem nás. Jako kdybychom potřebovali přijít na kloub věcem, které jsou zaseklé a brzdí nás v rozjezdu. Doporučuji i tyto dny začít číst knihu nebo pustit si film s nějakými hlubšími tématy. Dobře se jimi prokousáme a mnoho si z toho z nich zapamatujeme. Hlavně ale si v nich najdeme něco, co nás může v některé části naší duše vyléčit. :)


Krásný víkend Vám všem!


Autor: Tereza

bottom of page