top of page

ROK 2018

Aktualizováno: 1. 1. 2019

Jaký byl rok 2018? No určitě již všichni víme, že hodně, hodně transformační.


Rok VELEKNĚŽKY a SPRAVEDLNOSTI nám měl ukázat a více přiblížit téma pravdy. Jsme pravdiví? K ostatním a k sobě? Děláme všechno tak, jak opravdu cítíme nebo se necháváme strhnout svým rozumem? Tento končící rok nám to odhalil. Ten, kdo byl v nevyhovujícím vztahu, rozešel se, ten, kdo měl nějaké tajemství, prozradilo se. Kdo se necítil šťastný a milovaný, mnohem více si to uvědomil.




Rok 2018 odkryl pravdu. Odkryl naši nejenom hezkou část, ale i tu druhou, temnější, na které je potřeba pracovat a dostat ji s tou dobrou do hramonie. Také nám tento rok ukázal, po čem opravdu toužíme, jaké máme sny, co je pro nás prioritou a opravdovu hodnotou. Kvůli postavení planet, které byly neustále ve zpětném chodu jsme se pořád vracely do svých úvah a přemýšleli, co je vlastně správně. Jak to má být a co opravdu chceme. Taktéž jsme často cítili únavu a vyčerpání. Jako kdybychom už nemohli dál.







Rok 2018 byl pod energií dvou čísel. Jemnou, spolupracující dvojkou a transformační, spravedlivou jedenáctkou.


Tyto dvě energii zapříčinily, že se náš život obrátil vzhůru nohama. U někoho téměř ve všech životních oblastech. Tomu, kdo to měl špatně nastaveno a lhal sám sobě o něčem, o čem věděl, že není pravdivé, se staly situace, které danou věc rozvířily a človíček musel srovnávat, napravovat a hlavně – tentokrát si to pravdivě, podle svých hodnot nastavit.





Často nám dělalo velkou potíž zjistit, kde je vlastně ta pravda, o které se celý rok mluvilo. Má pravdu partner nebo já? Jaká je vlastně ta správná cesta? Mám ve vztahu pokračovat a pracovat na něm nebo je již čas jít dál, vlastní cestou? To zapříčnila dvojka, která je symbolem spolupráce. Přestaly jsme hledět jen na svá přesvědčení, ale zamýšleli jsme se, jak je to vlastně dobré pro nás pro oba. Jak to vyvážit a najít onen potřebný kompromis. Odhazovali jsme svá ega a styděli se. Jedenáctka nám ale neustále, někde vnitřně šeptala, ať ale hlavně tentokrát myslíme na sebe, jinak nikdy šťastní nebudeme.

A nad čím bychom se měli dnes zamyslet? Nacházíme se v posledním dni tohoto bláznivého, ale neuvěřitelně trasformačního roku. Tolik jsme si toho uvědomili! Tolik nám tento rok dal, i když to bylo často velice bolestivé a unavující..

Abychom ale, jak se říká, vstoupili pravou nohou vpřed, do roku nového, měli bychom se správně zamyslet a položit si následující otázky:


Kdo jsem?

Co jsem o sobě tento rok zjistil/a?

Jaké jsou mé hodnoty?

A jsem k sobě na 100% ve všem upřímný/á?


Věřím, že taktéž jako já cítíte potřebu si na tyto otázky odpovědět a zamyslet se. Ještě jednou a pořádně tento rok zhodnotit a jít dál s čístým svědomím a myšlenkou, že už „vím, co chci.“ Protože vědět, kam směřujeme a co vlastně chceme je základ toho být a cítit se šťastný!


Děkuji Vám za Vaši přízeň v celém roce 2018 a zítra se na Vás těším u povídání o roku 2019! DĚKUJI!


Tereza


 

Zde o povídání na rok 2018, z ledna 2018.

Zde horoskop pro všechna znamení na rok 2018.

bottom of page