top of page

ROK 2024 – POD ČÍSLEM 8



Víte se jak se říká, že co zasejeme to také sklidíme? Nebo třeba, že bez práce nejsou koláče? Či, že odvážnému štěstí přeje a kdo se bojí nesmí do lesa?


To jsou věty, kterými by se dal velmi jednoduše shrnout rok 2024. O obecných energiích a tématech nového roku 2024 jsem psala již v minulém článku. V tomto textu se podíváme na nový rok především z pohledu numerologie, který nám prozradí ještě více.


 

VÝPOČET:


Když sečteme čísla v roce, 2+0+2+4, dá nám to konečné číslo 8. Číslo představující nekonečný cyklus, rovnováhu nebo také pouta. Hlavními tématy 8 je moc, síla, materiálno, úspěch, finance, ego, sobectví či pokora. Je to číslo karmy, stejně tak jako 7, pod kterou byl rok minulý (2+0+2+3). V každém čísle však v jiném pojetí.




 

O ČEM BYL ROK 2023

POD VLÁDOU ČÍSLA 7?


7 je o duchovním probuzení, hlavní téma je přestat si nalhávat a podívat se na svou realitu, kterou žijeme. Rok 2023 byl plný „aha“ momentů, ve kterém nás provázela mnohem více duchovní realita života, ponořili jsme se do sebe a nechali mluvit svou intuici. Došlo nám, že některé věci už prostě v životě musíme změnit a nelze takto žít dál. 7 nás zastavila a možná dala pár facek, pokud jsme nechtěli věci chápat a připustit si. V tom případě se naše energie zastavila a my mohli klesnout jak po fyzické stránce (zdravotní problémy), tak i po té psychické a emoční. Rok to byl velmi náročný, ale nutný k našemu dalšímu posunu.


 

O ČEM BUDE ROK 2024

POD VLÁDOU 8?


Číslo 8, které převzalo svou vládu před pár dny, je o narovnání a dávání do rovnováhy. Je to číslo, které je také karmické, ale trochu v jiné vibraci. 7 nás probouzí, 8 narovnává.


Je to velmi aktivní, rychlé číslo, jeho polarita je oproti sedmičce mužská. To pak i znamená, že tento rok bude potřebné mít kroky promyšlené a mít na budoucí kroky plán. Bude to chtít si věci více organizovat, mít systém a učit se si život zjednodušovat.


Větším tématem bude naše práce, finance a majetek. Tento rok je vhodný pro zlepšení svých příjmů a dělání pracovních změn. Budeme finančně i pracovně více riskovat. Také můžeme řešit nějaké nemovitosti – stěhovat se, rekonstruovat, prodávat, pronajímat.


8 má potenciál přeměnit naše sny a přání do reality, pokud tomu půjdeme naproti. Je to velmi mocné číslo přinášející nám možnost ještě více objevit svůj potenciál, dělat aktivity a koníčky, které k nám patří a pohybovat se i mezi lidmi, kteří nám jsou povahově a zájmy blízcí. Nic z toho se však nestane, pokud my samy tomuto nepůjdeme naproti.


rok realizace

8 je o aktivitě, akci, odvaze a dynamické, rychlé, energii. Toto číslo může rozhodně prospět všem podnikatelům nebo lidem, kteří se nebojí zariskovat a jít do neznáma. Nápady, tvůrčí myšlenky nám pojedou hned od začátku roku, úkolem bude jít a realizovat. V 7 jsme pochopili kdo jsme a co potřebujeme, energie 8 nám dává možnost jít tomu naproti, pokud uděláme 1.krok. Je to rok realizace.


Vzhledem k tomu, že je také osmička číslo osudu, o osudová setkání a momenty nebude nouze!


 

NA CO POZOR!


Co určitě sama za sebe nedoporučuji, je tento rok pokoušet osud a čekat, že nám věci projdou bez práce. Bude to chtít naši píli a pracovitost. Bez práce nebudou koláče. Narazí ti, co očekávají hojnost bez snahy. Také ti, co nechtějí udělat kroky vpřed. 8 je točení se v kruhu. Nechceme vyjet? Tak se pak nesmíme divit, že se nám točí hlava. Co jsme zaseli, také budeme muset sklidit. Žehrat pak na osud nám nebude moc platné.


8 také přináší štěstí a úspěch, ale pouze v případě, že naše činy byly dělány s čistými a upřímnými úmysly. Levárna tento rok odpuštěna nebude, naopak bude velmi přísně potrestána. Pozor tedy na neupřímnost, klamy, podvody, ale také bezohlednost, tendenci jít do ega a myslet si, že jsme snědli moudrost světa. Naše kroky musí být čisté a pokorné, pak nám bude pomoženo.


Určitě jste také slyšeli, že 8 je číslo nekonečna. Vrací se nám do života lidé, se kterými nemáme své vztahy vyřešeny. Je to rok, ve kterém se máme odpoutat od všeho, co není již dobré dál držet a od lidí, se kterými je již třeba svá karmická pouta přetrhnout a jít svou vlastní cestou. V těchto směrech může být rok hodně bolestivý.


Těžký rok to tedy bude pro ty, co:


  • očekávají úspěch bez práce.

  • nechtějí vyjet z nekonečného koloběhu situací, které nikam nevedou - pouze k opakování toho samého.

  • nechtějí věci ukončit.

  • pojedou levárny.


 

Dostáváme se také do situací, které již známe z roku 2015. Pamatujete si jaký to byl rok? Co jste tenkrát řešili, žili, o čem ten rok byl? Mnoho toho se z tohoto roku vrací k dořešení. Témata budou podobná, ne-li v něčem stejná jako tenkrát. Je třeba něco vyrovnat a pochopit.


Jak se na rok 2024 těšíte?


 

Autor: Tereza

bottom of page