top of page

ROK ODVAHY A VELKÝCH KROKŮ – 2024




Nový rok 2024, který podle Chaldejců, nejstarších obyvatel Babylonu, stojí pod hlavním světlem – Sluncem, nám přináší do našich životů novou životní etapu. Tento rok lze očekávat obrovské obraty. Bude to rok velkých a odvážných kroků, o kterých bychom dříve pochybovali a odkládali je.


 

OHLÉDNUTÍ ZA ROKEM 2023


Rok 2023 nám ukázal pravdu všude tam, kde jsme ji nechtěli vidět a my bychom tyto následující měsíce, které nás čekají, neměli nic odkládat, ale naopak se vrhnout do nového dobrodružství. Možná už jsme se minulý rok vrhli, protože se rok odehrával pod planetou boje a akce Mars a klidné vody se již rozhodně rozčeřily. Dá se však podle astrologických i numerologických výpočtů, že jízda ještě rozhodně nekončí. V některých ohledech teprve začíná!


 

2024


POD ČÍSLEM 8


Rok 2024 se odehrává pod číslem 8, které platí za symbol nekonečna, financí, majetku a karmy nebo spíše přetrhnutí karmických pout. Osmička nám dává možnost se odpoutat od lidí a od situací, které již nechceme ve svém životě mít. Je to skvělá energie přinášející nám odvahu a chuť začít tak trochu od znova. Pomůže nám v tom naše znovuobjevená síla a sebevědomí dovolit si chtít mít víc. Mít více lásky, pochopení, být zdravější, mít více peněz, lepší práci, od druhých respekt či úctu. Někde hluboko uvnitř sebe jsme si dovolili tomu uvěřit.


Varování však přichází ve chvíli, kdy bychom si chtěli naivně myslet, že lze začít od znova ve věcech, ve kterých se nic nezměnilo. Ve kterých se nechceme změnit my.


Jak řekl chytře Albert Einstein:

„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“

Tady na to, přátelé, zapomeňte. Věci se mohou ve Vašem životě měnit, ale Vy musíte něco změnit. O tom bude celý rok 2024.



POD SLUNCEM


Přestat se smutně dívat na to, co bylo dříve, ale díky vládnoucímu Slunci vzít odvahu, sílu, sebejistotu a víru, že je čas vykročit novým směrem. Může to být těžké, ale když se obklopíte lidmi, kteří to dělají jinak a daří se jim, Vám se začne dařit taky. Obklopujte se tento rok inspirativními lidmi, nezalejzejte do ulity.



POD ČÍNSKÝM DRAKEM


Naopak, tento rok bude přát i díky čínskému Drakovi, který podle čínského horoskopu v únoru zahájí svou dobrodružnou pouť, novým přátelstvím, zajímavým setkáním, novým aktivitám nebo ještě většímu rozšiřování a zkvalitňování toho, co jsme již započali minulý rok.


Někteří z nás budou řešit majetkové poměry a finanční změny. Může se k tomu vázat změna bydlení nebo řešení majetků v rodině.



 

A co napsat závěrem?


Pamatovat, že celý rok bude o tom, že odvážným štěstí přeje. Bude to chtít promyšlené změny, přece jen číslo 8 je o analyzaci, plánování a postupných krocích, žádné skoky ze skály, ale i tak se velké skoky uskuteční. Bude třeba se jim nevyhýbat, možná přijde chvíle, kdy se budete muset s důvěrou a vnitřní vírou pustit, ale rozhodně Vám to přinese více štěstí, než kdybyste čekali a koukali, jak Vám pomalu ujíždí loď.


 

Takže přeji spousta odvahy, víry v sám sebe a důvěru ve svůj pocit a intuici. Ta se nikdy nemýlí!


Autor: Tereza

bottom of page