top of page

ROZHODNUTÍ


Čas přemýšlet. Analyzovat svou situaci, zhodnocovat co chceme a co nechceme. Návrat ke vzpomínkám, ke svému já, a otázce jak bychom to řešili tenkrát a jak dnes. Jsme jinde, jiní, ponaučení a mnohem více vědomí. Dnes budeme řešit jinak.


 

AKTUÁLNÍ PLANETÁRNÍ KONSTELACE


 

Planeta Merkur přešla včera do zpětného chodu (1.4. - 25.4.) a to nám dává ještě trochu času na přemýšlení. Srovnáváme hodnoty, hledáme varianty, vymýšlíme plán. Možná ho pořád upravujeme, protože si nejsme svými rozhodnutími jisti. To je v pořádku. V tomto období je více než patrné, že jde o hodně. Že to není jen o tom, co si vezmu dnes na sebe, ale jedná se o mnohem víc. Jde o naši budoucnost.


Díky spojení Venuše s Neptunem ale máme možnosti volby. A dokonce několik. Je třeba si zvědomit, že se lze s touto konstelací dobře domluvit, vidět cesty i tam kde bychom je dříve neviděli, nabízí se spousta cest, kudy jít. Jen ta zodpovědnost vyřešit to může být náročná. Máme totiž volné ruce, svobodu, a to s sebou vždy nese tíhu z odpovědnosti. K tomu, abychom pokud nám současná životní situace nevyhovuje, s tím něco udělali. V tomto období, jak už bylo od ledna zmíněno několikrát, nám neprospěje lenost ani pasivní, neaktivní přístup. V roce dřevěného Draka, který nám podle čínského kalendáře vládne, čísla 8 v numerologii, Slunce, dle Chaldejské řady, není čas ztrácet čas.


Mnoho z nás toto období může řešit nějaké rozhodnutí. To rozhodnutí se může dotýkat absolutně čehokoliv - od změny práce, po změnu jídelníčku. Všichni ale aktuálně děláme nějaké kroky ke změně nebo se ta změna už i dávno děje a tlačí nás k tomu abychom na rozjetý vlak naskočili.


Blíží se konjunkce (20.4.) mezi Uranem (planetou změn) a Jupiterem (planetou štěstí), jedna z nejsilnějších konstelací tohoto roku, nabíhající v tomto módu jednou za 84 let. Kdy jindy něco dělat s nevyhovující situaci než teď, kdy nám k tomu dle planet svítí šťastné hvězdy?


Máme příležitost. Všichni máme možnost něco udělat. Máme to naplno díky konstelacím ve vlastních rukou. Ale jednu věc ještě dodám. Je dost možné, že na podzim Váš život bude vypadat úplně jinak. Bude vypadat tak, co právě tyto týdny uděláte za rozhodnutí, za další kroky, jaký zaujmete k věcem postoj. Jednoduše - CO TEĎ ZASEJETE, TO PŘESNĚ NA PODZIM SKLIDÍTE.


Pohodový návrat do pracovního týdne a krásný den!


Autor: Tereza

bottom of page