top of page

TOHLE JE ŽIVOT ...


Zvykla jsem si na to, vidět v horoskopech a kartách už předem dané rozvody, boje o dědictví, zdravotní problémy nebo jednou v budoucnu u mladých rodičů potíže s dětmi. Zvykla jsem si na to, protože pozorováním všech těch příběhů mi úplně jednoduše došlo, že tohle je život. Že opravdu jednou jsme nahoře a pak zase úplně dole. Nic není nekonečné, život je změna.

A proto Vás asi i po tom všem co dennodenně pozoruji - surovost, ale vesměs jen realitu života - prosím.. pokud máte vedle sebe někoho, kdo jen neumí hodit ponožky do koše na prádlo, obejměte ho. Pokud jsou Vaše děti zdravé, kašlete na známky a že dítě každý den sedí u počítače jak příkované. Pokud máte dobré kamarádky, řekněte jim, jak jste rády, že je máte a na oslavu přátelství si dejte flašku vína. Kašlete na řešení blbostí a užívejte si, kolik toho máte a vnímejte za co všechno můžete být vděční.

Užívejte život, pokud se nic hororového v něm neděje. A pokud děje, vězte, že je to jen období a je dobré na to všechno prožívané nahlížet shora. Je to přece jen život - jednou nahoře a jednou zase dole.

Krásný nadcházející víkend!


Autor: Tereza Obraz: Endmion1

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page