top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (27.11. – 3.12.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Pondělní den zahajujeme fází Měsíce zvanou Úplněk, tedy Měsíc dozrál do své celistvé fáze. Po 10 hodině ranní bude na svém vrcholu, od tohoto času zase začne pomalu ubývat. Velmi důležitá doba toto období může být pro Blížence, jejichž Úplněk to je, a pro Střelce, kteří jsou přímo naproti Blížencům. Tyto znamení mohou docházet k nějakému vnitřnímu ujasnění si, co v životě chtějí. My všichni úplňkovou energii také pociťujeme, ale zase maličko jinak. Každé znamení si čeká na svůj Úplněk, který u nich může spousta věcí rozhodnout a nastartovat. Teď jsou to Blíženci, příští měsíc Raci.


Jak už bylo psáno v článku o Úplňku, tento čas je tak trochu pochmurný. Blíženecká energie je fajn, pohodová, ale nesmí ji doprovázet to, co aktuálně můžeme vidět na obloze. Mars v napěťovém postavení na Saturn nám háže klacky pod nohy a pociťujeme zátěž. Věci se nějak hýbou, ale rozhodně ne zlehka a s radostí. Saturn i Mars vytváří tlak, tudíž je to vše náročnější, pociťujeme tíhu z toho, jak některé věci uchopit. Někde uvnitř víme, co máme dělat, vnitřně i jsme nabyly na určité věci odvahu, ale něco nám pořád chybí – možná informace, které jsou doménou Blíženců. Moje rada tedy je: pokud se odněkud nemůžete pohnout z místa a cítíte, že to jen tak nezvládnete, hledejte si informace, obklopte se lidmi, kteří Vám pomohou situace vidět jinak a ulehčit Vám to. Cesta existuje vždy, jen se někdy nesmíme spokojit s tím, že se věci vyřeší samy.


Sluníčko se nám jinak od minulého týdne pohybuje ohnivým Střelcem, Střelci oslaví následující týdny svá narození. Tomuto znamení vládne planeta Jupiter, která je symbolizována jako planeta expanze, radosti, zábavy, štěstí, hojnosti, ale také spravedlnosti a morálky. I přes nepříznivé vlivy na obloze se v nás přece jen rodí naděje. Víra, že věci dobře dopadnou. Že se to povede. A ono opravdu může. :-)


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page