top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (4.3. – 10.3.2024)


 Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!

 

Tento týden začínáme se Sluncem v Rybách a lunou ve Střelci. Obě dvě světla se pohybují ne příliš pozitivním aspektu na Černou lunu, která je ve znamení zemské Panny. Černá luna zároveň vytváří kvadraturou tlak na Merkur v Rybách a kvinkunxem protíná Severní uzel v Beranu, Mars ve Vodnáři a Cheiron v Beranu. Dost zajímavá konstelace. Osudové momenty by se daly krájet. Není to však nic nového, co by se na obloze pohybovalo krátce. Černá luna vytváří tyto osudové mezníky již několik měsíců. Asi budete vědět, že? Planety nás nutí vyřešit věci, ve kterých jsme zaseklí a nemůžeme se pohnout z místa. Probíhá jakási čistka a úklid na mnoha úrovních našeho vnímání, ale také v plno oblastech našeho života. Měníme se a s tím i to všechno, co je okolo nás.

 

Konjunkce mezi Chironem a Severním uzlem přináší také dost zajímavé situace. Vykládáme karty na stůl. Říkáme co máme na srdci, nedokážeme už jen sedět a čekat, že se věci vyřeší. Je nutná akce, rozhodnutí, odvaha a odhodlání něco udělat.

 

Tvrdý aspekt mezi Venuší a Uranem, který máme právě za sebou mohl přetrhat mnoho vazeb. Buď vyloženě s lidmi fyzicky nebo v naší mysli, kdy nám došlo, že je opravdu konec. Že je třeba odejít, pustit, jít dál.

 

No a tento týden kromě osudových aspektů, které nám pomáhají se pohnout z místa, ale také očistit bordel, který se za mnoho let naskládal, nás čeká Novoluní. Odehraje se v neděli ve znamení vodních Ryb, posledním znamení zvěrokruhu. Symboličtější už to být nemůže. Opět téma konce a nového začátku. Tak hurá do akce!

 

Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page