top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (6.11. – 12.11.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Včera večer, když jsem se dívala na aktuální konstelace, jsem zjistila, že již 2 týdny postrádáme element vzduchu. Ten slouží k tomu, abychom dokázali mít odstup a viděli věci s nadhledem. Také nám pomáhá k uvolněnosti a větší spontánnosti, uměním nechat věci jen tak běžet. Tím, že vzduch chybí (stejně jako už se tento rok stalo myslím, že v létě), můžeme cítit jakýsi vnitřní neklid. Přetlak, vnitřní chvění z toho, že nevíme, jak věci jsou a budou a to v nás zanechává neustálou analýzu to v sobě řešit. V konstelacích také není příliš ohně (ohnivou energii mají aktuálně jen Severní uzel a Chiron stojící v Beranu). Oheň je zase o akci. Jsme k nějaké akci vedeme, ale stejně jako kdyby to bylo pořád tak nějak napůl. Něco nás zastavuje. Tento týden se ale energie budou měnit.


Od středy se planeta lásky Venuše přesune do vzdušného znamení Vah a v našich aktivitách, ale i vztazích zavládne více harmoničtější atmosféra. Možná se řešené věci uklidní, možná se vyřeší. Ale nějaký posun můžeme očekávat. Také nás to bude táhnout více k uměleckým aktivitám a setkávání se se zajímavými lidmi. Těmto setkáním se nebraňme. Mohou pro nás být velmi užitečná.


V pátek se i planeta Merkur přesune do ohnivého Střelce a náš život se začne opravdu více hýbat.


Pořád ale v planetách převládá více ženského živlu, což znamená, že jsme ještě stále více pasivní. Ženská energie je energie vnitřní, takže změna probíhá už nějakou dobu v nás. Ani ne kolem, ale uvnitř, hluboko v našem nitru. Pociťujeme v sobě přerod, ale ještě stále to není tolik viditelné jak bychom i možná chtěli. Počkejme si, vše má svůj čas.


Od soboty se nám také planeta Saturn začala obracet do přímého směru, což bychom měli v následujících dnech trochu pociťovat. U někoho se uvolní napětí, u jiného strachy.


Ke konci týdne začneme prožívat Novoluní ve Štíru, které vyvrcholí v pondělí 13.11. po půl 2. Opět silná konstelace, o které ještě v týdnu včas napíšu.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page