top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (9.1. – 15.1.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi! Tentokrát poprvé v novém roce 2023.


Slunce se nám pohybuje v zemském znamení Kozoroha, stejně tak planeta aktivit a komunikace Merkur. Ten je navíc retrográdní, což znamená, že dochází k nedorozuměním, výměně názorů, nepochopením, věci se ztrácí, častá jsou zpoždění. Není to spolu s Venuší ve Vodnáři ideální čas na zásadní rozhodnutí, určitě nedoporučuji v tomto čase dělat něco velkého. Konkrétně ve vztazích může v tomto čase docházet k oddálení, k rozchodům, nepochopením. Vodnářská energie je spíše o přátelství než souznění dvou duší a o dlouhodobých vztazích. Pokud je proto Venuše v tomto znamení, je dobré počkat si se zásadními vztahovými věcmi až když Venuše vstoupí do Ryb, což se uskuteční 27.1.


Jinak se nám přesunula Černá luna ze znamení Raka do Lva, což je změna v Černé luně po 9 měsících. Jako se aktuálně rodily děti, které přichází vyřešit ženskou linii v rodině a karmicky se naučit pracovat se svými emocemi, s Černou lunou ve Lvu se rodí jedinci, které mají z minulých životů pocit nedostatečnosti, neví kým jsou a jejich úkolem je vyléčit mužskou rodovou linii. Kolektivně si budeme řešit téma ega a sebevědomí, také otce a mužský princip v sobě. Více se můžete dočíst v článku, který byl zveřejněn v neděli: ZDE.


Je také kromě těchto konstelací ještě důležité zmínit výjezd planety Mars z retrográdního směru. Tato planeta se pohybovala ve zpětném chodu od 30.10.2022, což je celkem dlouhá doba, která nás samozřejmě ovlivnila. V čem? Mohly se objevit potíže v komunikaci, ve vztahu se sourozenci, sousedy, v dopravě a s dopravními prostředky. Mohli jsme hodně věcí přehodnocovat, i co se týče našeho chování. Ve čtvrtek 12.1. v čase 21:56 hodin se Mars vrátí ze zpětného chodu do přímého a pojede dál ve znamení Blíženců, což je dobrá konstelace na soustředění se na své koníčky, zájmy, dát zelenou vzdělávání a posouvání se.


Mějte krásný týden!

bottom of page