top of page

ÚPLNĚK VE LVU (5.2.2023, 19:28 hodin)



Nespavost, střídání nálad, vychýlené emoce, sny, podrážděnost či nervozita.


To vše jsou příznaky související s celistvou lunou neboli nedělním Úplňkem, který se odehraje ve znamení Lva.


Lev je znamení ohnivé, proto můžeme zaznamenat tyto dny zvýšení emoce vzteku, agrese a útočnosti. Se Lvem ale také přichází období tvořivosti a hravosti, neboť v astrologii spadá toto znamení do 5.domu, který náleží dětem, spontánnosti, radosti a zábavným aktivitám.


V hlavní roli: hýčkání a koníčky

S jeho energií se máme zamyslet nad tím, kolikrát denně se radujeme, kolikrát týdně děláme něco, co nás baví, jak moc vnášíme do svého života tvořivou energii. Bez tvoření a kreativity si naše duše přirozeně vytváří obranný krunýř a energie neproudí. Bez aktivit, které nás baví, chřadneme a ztrácíme hravou energii, která nám dodává do života lesk a jiskru. Když máme ve svém životě jenom povinnosti, práci a starosti, nemáme jak čerpat energii nazpět. Jen dáváme. Lev je o dopřání si hýčkání a každý si pod tím představíme něco jiného.


Masáž, kafe s kamarádkou, chvilka, kdy jsme jen sami v tichu a klidu, ukradení si chvilky, kdy si uděláme nehty nebo zajdeme ke kadeřnici. Hýčkání je i dopřát si vstát až ve chvíli, kdy se nám chce nebo se sebrat a jet na výlet. Energii můžeme nabít i tím, že si ráno zacvičíme nebo si dopřejeme půl hodiny u dobrého čaje a knížky.


Úkolem náš všech je se tyto dny zamyslet nad tím, co hravého a příjemného ve svém životě děláme a pokud zjistíme, že žádné takové aktivity nemáme, energie Úplňku přeje jejich zařazení do našeho života.



Užívejte úplňkový víkend a v neděli se těším u karet!

Autor: Tereza

bottom of page