top of page

ÚPLNĚK VE VÁHÁCH (25.3.2024, 08:00 hodin)



 

TÉMA ÚPLŇKU


V životě jsou chvíle, kdy musíme věřit jen svému srdci. Svému kompasu, který nám ukazuje cestu. Jenže co když to naše srdce mlčí? Kudy pak jít? Co dělat? Jak se rozhodnout? Jaká volba je ta správná?


Zítřejší, ranní Úplněk ve znamení vzdušných Vah otevírá mnoho otázek. Jedna oblast aktuálních pocitů se může týkat našich vztahových záležitostí. Děláme si jasno ve svých vztazích, spějeme k rozhodnutí, přemýšlíme nad tím, co od svých vztahů očekáváme, nastavujeme si vztahové hodnoty, diskutujeme s druhými lidmi o možnostech. S Váhami jsme na pomyslné křižovatce. Co je pro nás to pravé? Jak moc věříme v lásku? Důvěřujeme? Věříme ve šťastné vztahy? Ve svůj šťastný vztah?


 

PLANETÁRNÍ ASPEKTY PŮSOBÍCÍ NA ÚPLNĚK


  • Opozice s Neptunem vytváří chaos v rodinných záležitostech, tápání v citech a neumění definovat si, co vlastně chceme. Neptun v Rybách vytahuje minulost a vzpomínky, proto můžeme být sentimentální, litující, smutní a hodně přemýšliví a srovnávající.


  • Na druhou stranu spojení s Plutem ve Vodnáři vytváří umění se ponořit hluboko a zjistit, kde jsme svůj kompas po cestě ztratili a jak ho vytáhnout a znovu se podle něj řídit. Je jen třeba se soustředit a jít hledání naproti.


  • Planetární aspekty jinak ovládá Černá luna v Panně, která stále ještě dělá pořádek v našich životech. Nepořádek je přesně tak velký, jak jsme průběžně uklízeli. Jarní úklid je tento rok opravdu příznačné spojení.


  • Energie ohnivého Berana ve Slunci a Vah v Luně vytváří snahu o rovnováhu, domluvu, nalezení zlaté střední cesty, ale aspekty na obloze nám také ukazují, že rázné kroky v některých ohledech už není možné odkládat. Bude třeba v některých záležitostech udělat jasné rozhodnutí, co musí z našeho života pryč.


 

V pozitivním směru je tento Úplněk krásně nakloněn probouzející se kreativitě, plodnosti, novému vzduchu a novým cílům a plánům.


Přeji Vám šťastnou volbu ve Vašem rozhodování a večer se těším u týdenní předpovědi!


Autor: Tereza

bottom of page