top of page

ČISTÝ PROSTOR



Věděli jste, že každá hádka, pláč či špatná nálada se otiskuje do prostoru kolem Vás? Že pokaždé, když se střetnete s "vysavačem", je Vaše energie oslabená, protože z ní dotyčný člověk vycucl co mohl? Věděli jste také, že když se stěhujete do nových prostor, zůstává energie bývalých vlastníků či nájemců bytu/domu stále v prostoru a může zcela ovlivnit energii Vaši?

Asi každý jste někdy slyšeli o místech, které nahání hrůzu. Lidem se v těchto místech dějí divné věci, jejich život se po pár měsících žití v těchto domech začne bortit. Najednou se nic nedaří. Čím to je?


Všechno má za následek energie, ve které se pohybujeme. Pokud tuto energii nevyčistíme, motáme se v energiích bývalých nájemníků, v energii nedávné hádky s partnerem či usazených emocích, které jsme na daném místě prožívali před pár měsíci, když jsme měli těžší období nebo někdo jiný, klidně pár let, před námi.


Udržovat kolem sebe čistou energii je základ.. nejen v duchovní práci. Pokud navíc pracujete s lidmi a jste každý den zahlceni energií jiných, je očišťování prostoru a sám sebe téměř nutností.


Já čistím všude a neustále. Musím! Pracuji s lidmi a každá energie se otiskuje nejen do prostoru kolem mě, ale i do mé aury. Nejsem na to však sama. Pomocníky jsou vykuřovadla, minerály, černá či mořská sůl, ale i určité byliny či tibetské misky. Nejsilnější účinek mívají očisty prováděné kolem Úplňku či Novoluní.


Jak často očišťujete prostory? A jakým způsobem to děláte? Pokládáte to Vy sami za důležité?



Autor: Tereza

bottom of page