top of page

🌕ÚPLNĚK V BÝKU ( 12.11.2019, 14:34)

Celistvá fáze měsíce, která vytahuje ven všechny naše emoce a pocity, nálada se mění z minuty na minutu, naše názory taktéž. Úplněk ukazuje vše schované, námi potlačené, svítí přesně na to, co potřebuje vyjít ven. A to je ta jeho úžasná schopnost. Úplněk čistí vše zasuté a díky situacím tak i ulevuje našemu naplému tělu. Každý úplněk je jiný, každý přináší několik hlavních témat, podle toho, v jakém znamení se právě nachází. Tento měsíc se ocitáme v předposledním měsíci roku 2019 ve znamení zemského Býka. Ten otevírá tento měsíc tyto témata:


"STABILITA"

"MAJETEK A FINANCE"

" HODNOTY".

Slunce stojí skoro celý měsíc Listopad ve znamení Štíra, tedy přímo naproti Luně v Býku. Tato lunární fáze vyzdvihuje protichůdné síly nebo polarity v našem životě.


 

1) STABILITA

Cítíte se ve svém životě stabilní? Co pro Vás znamená stabilita a jistota? A díky čemu se cítíte stabilní?

Je potřeba si uvědomit, že se lépe žije a dýchá, když má člověk nad hlavou svou vlastní střechu. Svou půdu. Místo, kde se cítí jistě a stabilně. Většina lidí se cítí stabilně v momentě, kdy má pravidelný příjem, jistotu výplaty, místo, které prohlašuje za domov, to je pro mnoho lidí jistota. Nemělo by však hmotné jmění být pro člověka vše. Nemělo by se vyvšovat, ani přehnaně vlastnit a lpět na něm. Tento Úplněk prozkouší všechny, kdo mají nezvládlý vztah k penězům, majetku, hmotným statkům. Budou ohledně těchto témat probíhat nějaké hádky, nesrovnalosti, konflikty, člověk bude zaslepen vidinou mít víc a víc a přitom už vlastní. Ten kdo má zpracované energie Býka, nehromadí, ale váží si toho co vlastní, a je jedno jestli jde o byt, dům, kolo nebo telefon.


2) FINANCE, MAJETEK - HODNOTA

Když běží Úplněk ve znamení Býka řeší se finance, majetek, bydlení. Dochází k rekonstrukcím, prodejům, pronájmům, stěhování, přichází změny ohledně financí a majetku. Co je pro nás majetek? Co je bohatství? Člověk si musí tyto dny uvědomit, co jsou to pravé hodnoty. Vše se ale na majetek přepočítávat nedá. Co to jsou ty pravé životní hodnoty? Pro toho, kdo je nemocen, je největší hodnotou zdraví. Ten, kdo je nevzdělaný, potřebuje vzdělání, aby měl větší sebehodnotu pro sebe a pro své okolí. Ten, kdo je sám, považuje za největší hodnotu rodinu, vztah a lásku. Kdo nemá kde bydlet, pro toho je největší hodnota bydlení. Pod vlivem těchto býčích energií, je vždy důležité uvědomit si, co jsou to ty pravé hodnoty. A jak jste na tom právě vy? Co je pro vás ta pravá hodnota? A máte ji, nebo po ní toužíte? Každý Úplněk a každé novoluní v Býku je čas si sednout a popřemýšlet o této životní oblasti.


Vyjasňujeme si také různé rodinnné záležitosti, rodinné vztahy s příbuznými a oblast majetku. Kontrolujeme smlouvy a dohody. Učíme se brát osoby v rodině takové jaké jsou a tím si i vyjasňujeme svou roli v rodině. Samotný Býk, ve kterém nyní Úplněk probíhá řeší téma zázemí, rodiny, majetku a financí. Jelikož je toto znamení pod elementem země, patří spíše mezi zdrženlivější jedince, které se bojí udělat změnu. I s tímto tématem dnešní luna přichází. Projevení se, otevření se. Přestat se kontrolovat a myslet neustále na to, co si o nás myslí druzí. Energie Úplňku tyto strachy pouští a učí nás různými situacemi, které se nám dějí, odvázat se a užívat si danou chvíli tak jak cítíme my, ne tak jak by to chtěli druzí.


3) SEBEHODNOTA

A posledním tématem, které bych pro toto Novoluní vyzdvihla je téma vlastí hodnoty, sebehodnoty. Jak si sami sebe vážíte? To Vám krásně ukáží vztahy s lidmi kolem Vás. Jaké vztahy máte se svými rodiči, sourozenci, partnery, kamarády? Máte kolem sebe lidi, kteří Vás mají rádi? Pokud nejsou vztahy pozitivní, nikdy neviňte lidi kolem Vás, ale zapemýšlejte sami nad sebou. Mnoho vazeb se nedá pochopit, táhnou se až do minulých životů, ale to neznamená, že tyto lidi máte ve svém životě náhodou. Nopak. Máte s nimi vztahy očistit, napravit, ne tyto lidi vinit a být na ně naštvaní. To je cesta, která Vás zavede k pročištění. Zameťte si před svým vlastním prahem, než začnete vinit druhé. Sebehodnota je vážení si sám sebe, ale nevyvyšování se nad druhé. Je to láska, kterou mám sám k sobě a nepotřebuji se pouštět do sporů s ostatními. Je to určení hranic, aby mi nikdo mou nehodnotu nesnižoval, ale ani se nemám právo nad druhé vyvyšovat já a přikazovat jim.


 

Tento úplněk také nám všem připomíná, že rok 2019 pomalu končí a s ním i další část našeho života. Jakým směrem se vydáme nyní? Budeme pokračovat po cestě, po které aktuálně jdeme nebo ji změníme a vytvoříme si cestu novou? Kde jsme spokojeni a kde naopak nespokojeni? I na tyto otázky bychom si měli pro sebe, v tichu, odpovědět. Tento čas je nejvíce vhodný k zamyšlení jak dál.

Přeji Vám všem, abyste vykročili do nové životní etapy s pevnými hodnotami, s klidným srdcem a čistým svědomím. Aby ještě dny, které do nového roku zbývají jste si užili v co největší lásce a pohodě!

Mějte se krásně!

Autor: Tereza

Коментарі


Функцію коментування вимкнено.
bottom of page