top of page

ÚPLNĚK V BERANU (29.9.2023, 11:57 hodin)



Devátý měsíc je měsícem sklizně, a proto asi nikoho nepřekvapí, že Úplněk, který nám vrcholí ani ne za hodinku, se nazývá sklizňový nebo také kukuřičný. Přesně v těchto dnech totiž docházelo, především v Americe, ke sklizni kukuřice. Tento Úplněk je vždy nejblíže podzimní rovnodennosti, proto zároveň ohlašuje příchod podzimního období.


Úplněk se odehrává ve znamení Berana. Beran jako 1.znamení z celého zvěrokruhu otevírá astrologicky novou sérii Úplňků, které nás během 12 měsíců čekají. Je to tedy celkem zásadní konstelace pro nás všechny. V čem?



  • VNITŘNÍ PŘEROD


Ve vnitřním přerodu. V některých tématech o sobě budeme moci mluvit jako „já před Úplňkem“ a „já po Úplňku“. Otevírá se mnoho dveří k tomu, abychom se ještě více stali sami sebou, ale především abychom dali průchod stránkám své osobnosti, které ještě neměly možnost se v minulosti probudit.


Poslední dny můžete v sobě cítit jakýsi tlak, až skoro přetlak – informacemi, emocemi, náladami, myšlenkami, které se Vám honí v hlavě. Může toho být na jednoho člověka až až, proto je dobré si tyto dny udělat spíše volnější program. Já si intuitivně nechala tyto dny úplné volno, navíc bez jakéhokoliv plánu a myslím, že jsem udělala nejlíp jak jsem mohla. Energie mohou být opravdu hutné a je dobré vzít si dost času na to, abychom se vnitřně ukotvili a zvnitřnili.



  • NOVÉ PROJEKTY, ZÁJMY A KONÍČKY


Úplněk v Beranu totiž jinak přeje novým zájmům, koníčkům, aktivitám a projektům, avšak opět pozor, abychom to nepřepálili. Vnímejme energie kolem sebe, ale hezky postupně. Mnohým z Vás se tyto dny může spojovat spousta věcí, puzzlíky zapadají a dávají smysl. Je ale také možné, že ještě stále více dominuje chaos než jasný směr. Pokud tomu tak je, buďte trpěliví. Do pár dnů, maximálně týdnů si to vše sedne a budete vědět víc.


  • HRANICE A TRPĚLIVOST


Je také dost možné, že cítíte, že jste tyto dny více zaměřeni na sebe a svá témata. Jedině dobře. Beran je o tématu , o co jiného se tedy teď více zajímat než o sebe? Opět ale platí.. nepřepálit to. Velkými tématy tyto dny také mohou být naše hranice, nalezení kompromisu, ale i rozpoznání, kdy přišel čas se prosadit a projevit, a kdy ještě vyčkat.



Jak energie vnímáte Vy? Taky tak hutně jako já?


Krásný pátek!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page