top of page

ÚPLNĚK V KOZOROHU (22.6.2024, 03:07 hodin)


Úplněk v Kozorohu. V pořadí šestý Úplněk v roce 2024. Co nám přináší?


Jako při každém Úplňku, je to období, ve kterém dochází k jakémusi završení. Rozhodnutí něco sundat, odložit, pustit břemeno, které jsme táhli a už přišel čas ho odevzdat a jít svobodnější dál.


Je to také období, kdy naše těla a psychika na všechno intenzivněji reagují. Při Úplňku proto není dobré podstupovat operace či nějaké složitější zdravotní zákroky.


Úplněk je také období, ve kterém dochází, kromě ukončení některých věcí a intenzivnímu prožívání z toho, že se ukazuje pravda. Naše oči vidí, uši slyší, nos cítí a duše mluví. A pokud se ztišíme, budeme obohaceni o spousta informací.



 

AKTUÁLNÍ TÉMATA


Dnešní Úplněk se odehrává ve znamení zemského Kozoroha. Jeho 10.dům, ve kterém vládne, se pojí s prací, ambicemi, myšlenkami ohledně našeho dalšího životního směřování. Ne náhodou si můžeme tyto dny pokládat otázku typu : "kam vlastně v životě kráčím?"


  • Se Saturnem v Rybách opravdu naplno se vším uzavíráme. Cítíme, že musíme, nastal čas.


  • S rozjetým Uranem bychom měli být opatrní, stálici Algol, která na nás tlačí, je třeba brát s velkou pokorou. Buďme ve svých rozhodnutích pečliví, i když nás to tlačí jednat. Rozlišujme co zavírat a co ne, nebo ještě ne. Stejně tak co otevírat. Neukvapujme se, i když Uran dělá opak - zbrkle se rozhodnout, zbrkle něco udělat a pak později koukat, co jsme to nadělali za spoušť.


Chceme se rozlétnout, ale něco nás svazuje. Zodpovědnost? Realismus? A ono to není špatně, možná i naopak. Dělejme kroky vpřed, ale nepleťme si je s kroky vzad, ta hranice je teď hodně tenká a její překročení by se nám mohlo vymstít.


Buďme vědomí.


Autor: Tereza

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page