top of page

🌕 ÚPLNĚK VE STŘELCI (17.6.2019 10:30)


Hezký úplňkový den! Energie, která na nás opět působí už několik dní je ovlivněna dnešním ÚPLŇKEM a znamením, ve kterém Úplněk působí. Je jím ohnivý Střelec. Úplněk je celistvý měsíc, veškerá témata vrcholí a snaží v nás probudit zvědavost a touhu bádat a objevovat. Situace nás nutí přemýšlet o tématech, které tento Úplněk přináší. Ve Střelci jsou to povrchněji témata jako cestování, poznávání cizích kultur, ale také potřeba svobody a seberealizace.



To hlavní téma se ale týká něčeho mnohem hlubšího. Cítím zde 2 témata. Jedním z nich je náš:

1) SMYSL ŽIVOTA, NAŠE VÍRA

Dát si dohromady ČÍM chceme svůj život zaplnit a také KÝM chceme svůj život zaplnit. V tomto období se nám mohou dít situace, které se nás snaží navést tím správým směrem. Máme přemýšlet, co opravdu dál ve svém životě chceme a co naopak. Pod vlivem těchto energií je dobré vytvořit si nějaké nové cíle a vize, můžete si také ujasnit, v čem se chcete vzdělávat nebo co všechno ještě chcete poznat a zkusit. Osobně věřím, že sem "dolů" nejsme hozeni jen z důvodu plnění karmických témat a někdy neustálého, nepříjemného řešení své osoby, ale i kvůli rozvíjení radosti a hravosti v sobě samých. Zkoušet nové věci (jídlo, pití, koníčky), objevovat krásná místa zde na Zemi, užívat si Slunce, deště, bouřky, jednoduše vnímat a radovat se.

Dalším tématem, které se vždy se Střelcem pojí je:

2) PRAVDA

Střelci bytostně nesnáší lež a vždy se snaží držet pravdy. Je fakt, že někdy to s tou upřímností přehání, protože ze sebe střílí jedno slovo za druhým a zapomínají na diplomacii a takt. Nicméně stále je pro ně lepší držet se drsné upřímnosti než klamavé lži. Zamysleme se i my v tyto dny, zda jsme k druhým vedle nás upřímní a vyjadřujeme jim to, co uvnitř sebe opravdu cítíme. Zda někdy nehrajme divadlo i sami se sebou a raději se snažíme udržet klamavé jistoty.

Na dnešní noc, jako vždy, připomínám vyndat kartičky, kamínky, rozprostřít je po okenním parapetu, nabijí se magickou energií úplňku.

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page