top of page

ÚPLNĚK VE STŘELCI (4.6.2023, 05:41 hodin)


Přemýšlím o víře. Je všude kolem nás, je v nás. Když onemocníme, věříme, že se uzdravíme. Když zkrachujeme, věříme, že se zase dostaneme zpátky. Když se s někým rozejdeme, po čase se snažíme věřit, že láska je věčná a že přijde někoho, s kým na to tentokrát vyjde.


Život je o víře a naději. Víra hýbe námi všemi. Jsou období, kdy pochybujeme a nevíme kudy dál. A je to normální. Je přirozené, že máme strach se znovu zamilovat se a oddat se. Je přirozené, že se bojíme, jestli se znovu zvedneme a půjdeme se vztyčenou hlavou dál. Možná v nás zůstanou šrámy a bolest, ale i přes to je tam naděje, že život je krásný a stojí za to žít.


HESLO: VĚŘIT



Zítřejší Úplněk ve Střelci otevírá téma víry. Věřit, že nic není nemožné a že stojí za to se po „porážce“ znovu zvednout a letět dál. Střelec se rodí jako dítě a umírá jako moudrý stařec. Jeho 9.dům, který náleží právě tomuto ohnivému znamení, je o víře, naději a rozšiřování si obzorů. A čím je Střelec starší, tak cítí, že je třeba dívat se i jinam než před sebe, ale kamsi nahoru...


Tyto dny a týdny bychom v sobě jeho víru, spontánnost a potřebu najít smysl našeho bytí tady, měli probudit. Měli bychom v sobě otevřít ty tajemné a magické dveře, které souvisí právě s onou zmiňovanou vírou. Touhou hledat a pátrat, objevovat a cítit život v plné jeho kráse, která nás obklopuje v každém předmětu, člověku a situaci, které k nám přicházejí.


Je to o touze chtít vidět a nepřestávat hledat světlo na konci tunelu, i když nás zrovna obklopuje tma. Otevřete se více tomu, abyste věřili. V krásu, lásku a život.



Položte si otázky:


„Co Vás dělá šťastnými?“

„Co probouzí Vaši hravost a lásku k životu?“


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page