top of page

ÚPLNĚK VE VODNÁŘI (22.8.2021, 14:01)


Pěkný nedělní den! Máme před sebou druhý Úplněk ve znamení vzdušného Vodnáře, který je opět jako ten první na konci července spojován se sklizní.


Astrologicky je napojen na Jupitera, planetu štěstí a radosti, a proto je dobré tento čas správně využít. Zaplavovat nás mohou pocity naděje a víry, že vše bude dobré, což dělá z těchto dnů příjemné období. Spory se urovnávají, hádky čistí vzduch a nastavuje se nový pořádek. Jede doba sebepoznání na všech možných úrovních. Objevujeme sami sebe, více poznáváme ty vedle nás a dochází k harmonizaci.



Tento Úplněk je dobré využít k práci na svém novém životě. Plno z nás začíná nebo se chystá začít úplně od nuly. Opuštění starého způsobu fungování je potřeba a proto tyto dny nastavujeme nový řád, pravidla a systém.


Je dobré myslet na to, že by v tomto "novém" neměla chybět svoboda. Nenechme se spoutávat tam, kde jsme už jednou spoutaní byli. Všímejme si z čeho odcházíme a znovu na to nenavazujme. Tvořme zcela novou budoucnost, protože právě o tom dnešní Úplněk ve Vodnáři je. Také je dobré položit si otázku "Za co jsem ve svém životě vděčný ?" a to dále rozvíjet.


Tento vodnářský Úplněk má blahodárný účinek až do Novoluní, které proběhne 6.9. Využijte těchto dní k seberealizaci, novým rozjezdům, nápadům, dejte více prostor své kreativitě. Je to skvělý čas na TVOŘENÍ a PLODNOST ve všech směrech. Těším se večer u karet! Pěknou neděli!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page