top of page

ČTVRTEK 5.9.2019


Krásný den Vám všem! Dnes něco málo z astro okýnka.


Ve všech rychle pohyblivých planetách se nyní pohybuje zemská Panna. Panny řeší, dokončují, jsou nyní v procesu největšího dění. Energie jim přeje, měly by ji moudře využít.

Pro ostatní znamení je ideální období k plánování svého času, jak pracovního, tak toho volného. Co dělám po práci? Jak trávím svůj volný čas? Sportuji? Mám nějaké koníčky? A dělám si na sebe vůbec čas? Panna je znamení velmi pracovité, avšak umí vypnout, mezi její vlastnosti patří i pohodlnost. Proto je nyní ideální čas sestavit si rozvrh, prozkoumat co děláme a jak vlastně žijeme.

Jak už jsem psala v článku o Novoluní, Panna je taktéž oblast těla. Dle energií se nyní doporučuje se více na tělo zaměřit - objednat se na zdravotní prohlídky, zvážit svou stravu, sportovní aktivity, dopřát si masáž. Toto období je i dle lunárních cyklů vhodné začít na zimu s imunitními dobíječi (doporučuji rakytník či echinaceu).


Zároveň jsme dnes a zítra v takovém zvláštním planetárním postavení, které říká, že tyto dny se může mnoho věcí přetočit, zcela obrátit, a to velmi plynule, skoro bez povšimnutí. Měníme pohled na lidi kolem nás, na celou situaci, ve které se nyní nacházíme, vidíme to najednou celé jinak nebo si uvědomujeme tu skulinku, která je vlastně děravá. Dnes a zítra se v některých věcech mění náš běh života.



Mějte krásný čtvrtek!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page