top of page

AKTUÁLNÍ TÉMA - VÝBĚR Z KARET


Máme po Úplňku v Býku, na kterém probíhalo zároveň i jeho zatmění. Energie jsou díky spojení planet Venuše, Uran a Severního a Jižního uzlu poměrně transformační, mnoho z nás se vydává na cestu, ke které se mohli dlouho odhodlávat nebo i na cestu, která byla již osudem připravená a která má otočit jejich život jiným směrem.


V poradně se aktuálně nejvíce řeší téma smyslu odžívaných životních situací. Čím dál tím více se lidé noří do hloubky a hledají odpověď na to, co se jim v životě děje. Ptají se: "Proč? Proč se to mělo stát?" nebo také "Z jakého důvodu mne to dovedlo přímo sem?" Velmi častá otázka, která se mi moc líbí, je: "A co si z toho mám vzít? Jaké to má pro mne ponaučení? Co se po mně chce dál?"


Vzhledem k tomu, že se již pravděpodobně nacházíme v období Vodnáře, všichni postupně vstupujeme do nového životního fungování. Mění se věci a lidi kolem, největší změna však probíhá v nás samých. A proto mi poradna praská již několik měsíců ve švech, kdy jsem musela dát v červenci dokonce i stop stav na objednávky. Žádostí o konzultace bylo totiž nepočítaně. Nyní jsem již opět otevřela své brány a Vy se můžete objednávat jak do Českých Budějovic, tak do Prahy.


A teď ke kartám.. rozhodla jsem se vytáhnout dvě, které Vám, pokud budete chtít, mohou dát HLAVNÍ RADU na Vaše téma. Jako když se ptáme na otázku, kde je odpovědí pouze ANO nebo NE. Vyberte si jednu z nich a zítra večer si je obrátíme a koukneme, jaká rada se v každé z nich ukrývá.




Mějte krásný večer!

Autor: Tereza

bottom of page