top of page

CO SE NYNÍ DĚJE U KAŽDÉHO ZNAMENÍ?


Krásnou středu! I dnes Vám přináším článek, který se týká každého znamení a jeho aktuálních témat. Hodně jsem již napsala v dubnovém horoskopu , nicméně zde přináším aktuální energie. Jdeme rovnou na to!





▪️ BERAN ▪️

Berani zažívají aktuálně hodně silné období. Je tomu tak kvůli Slunci, které leží v Beranu a kvůli pátečnímu Novoluní taktéž v jejich znamení. Po Beranech se nyní chce, aby se naučili ovládat svou vznětlivost, pracovali se svou netrpělivostí a aby odhalili v čem jsou vlastně dobří. Berani by se teď měli zaměřit hlavně sami na sebe, na svou osobnost, ale také záliby, na své místo v pracovní oblasti, na sebe jako člověka vztahového. Čas, který jim teď přeje a odhaluje jejich osobnost by měli využít a neodmítat žádné zajímavé pozvání. Berani mohou zářit, a pokud chtějí tak i změnit svůj život. Hvězdy jim přejí.



▪️ BÝK ▪️

U Býků aktuálně nejvíce působí planeta Uran, která je symbolem změny, revoluce nebo také originality. Býci teď prožívají období, které trvá všehovšudy sedm let, kdy se jim přeskládává celý hodnotový systém. Tato konstelace všechny Býky směřuje k velké vnitřní přeměně, k novému způsobu myšlení, k přehodnocení svých hodnot a priorit.



▪️ BLÍŽENCI ▪️

Na Býka teď nejvíce působí planeta Mars, která souvisí s iniciativou, s energií, s náladou. Blíženci mohou být v tomto měsíci a půl neuvěřitelně schopní, mohou se velice slušně blýsknout a ukázat, co všechno v nich je. Tato konstelace je jednou za rok, proto by ji měli využít a neměli by zahazovat žádnou šanci, která jim bude nabídnuta.



▪️ RAK ▪️

Znamení Raka může aktuálně řešit téma práce, niterně pak partnerské vztahy. Planety kolem jejich znamení ukazují, že Raci si teď přesně řeší jedno z témat, kvůli kterému sem na Zem přišli - nechodit po zpátku, nevracet se do minulosti, ale naučit se jít i dopředu. Nebát se změny.



▪️ LEV ▪️

U Lvů se řeší nitro, myšlenky, rozpor mezi srdcem a hlavou. Lvi mohou poslední dny tápat, co vlastně chtějí a kam se teď "vrtnou". Nechtějí si v mnoha věcech připustit, že některých osobám nebo oblastem již odzvonilo a přichází jejich nová životní etapa. Lvi se nemají tyto týdny bát projevit svou hrdost, spíše naopak by si měli dupnout a otočit se zády k tomu nebo těm, kdo se jich neváží.



▪️ PANNA ▪️

U Pann je typické téma dokončování, završování, dojetí do cíle. Panny mohou mít pocit, že je potřeba něco ve svém životě změnit, že je čas se posunout. Taktéž se řeší téma financí, majetku, smluv a práce.



▪️ VÁHY ▪️

Aktuální téma Vah je vyrování své energie. Naučení se hledat řešení v sobě, ne v okolí. S tím také souvisí téma kritiky, házení viny, negativita. Váhy v sobě aktuálně mají probudit radost, najít, co je bude bavit a naplňovat. Sundat černé brýle z očí.



▪️ ŠTÍR ▪️

Štíří témata, které vládnou - nyní ale i v celém životě jsou psychika, emoce a pocity. Štíři se mohou poslední dobou cítit nevyrovnaně, nevědí kudy kam. Jediná cesta je zde umět se s těmito stavy poprat a najít cestu, jak jim rozumět, pochopit z čeho pramení a pracovat s nimi.



▪️ STŘELEC ▪️

Většina Střelců si brouká, vše jde podle plánu, uvolněně a v klidu. Nicméně planeta, která jim teď poslední čtvrt roku pomáhala a zametala před každým krokem se stěhuje do retrográdu a Střelci dostanou zabrat. Je potřeba jít sám, využít všech informací, které jim ještě přichází a vynasnažit se dobýt si své místo na Slunci vlastními silami.



▪️ KOZOROH ▪️

Nejtěžší období teď přichází pro Kozorohy, kteří si chvilku odpočinuli, ale pojedou zase dál. Roky 2018-2020 si vybrali jako očistné, čistí se jejich karma, nezvládnutá témata, potkávají karmické osoby a zažívají těžké zkoušky. Od konce dubna do října se jim převrátí život vzhůru nohama ve všech směrech.



▪️ VODNÁŘ ▪️

Vodnáři dojíždějí svou lilithovskou energii. Lilith nebo také Černá luna stojí od minulého roku v jejich znamení, které svítí na téma přátel/nepřátel a společenství. Vodnáři aktivně čistí prostředí kolem sebe, vybírají si lidi, kteří mají v jejich životě dál být, a kteří místo vedle nich musí opustit. Na tuto čistku mají poslední 1 měsíc. Je potřeba si dobře nastavit hranice.



▪️ RYBY ▪️

Rybičky, poslední znamení řeší téma práce, pracovních kolegů, vzdělávání, ale také své partnerské vztahy. V obou těchto oblastech e něco děje. Ryby by se ale měly připravit a nabrat sílu. Lilith, oblast karmy, se přesouvá od konce dubna do jejich znamení a posvítí na téma energií, duchovna, ale také na to, zda jsou Ryby aktivní a mění co je nevyhovující nebo se pouze "vezou".


Autor: Tereza

Comentaris


Els comentaris s'han desactivat.
bottom of page