top of page

KONSTELACE AKTUÁLNÍCH DNÍ


Hezké páteční ráno. Dnes si dáme pár informací o aktuálních konstelacích na naší nebeské klenbě. Díky tomu lépe pochopíme, že to, co si řešíme každý sám za sebe, možná řeší několik x dalších lidí kolem nás.




SLUNCE V RYBÁCH V KONJUNKCI SE SATURNEM


Naše Sluníčko nám zítra přechází do znamení Ryb, dnes jede ještě poslední hodiny ve vzdušném Vodnáři. V blízkosti, v přesné konjunkci máme planetu Saturn, což už dost o aktuálních dnech napovídá. Únava, tlak, pocit, že je toho nějak hodně, věci se nevyvíjí tak, jak bychom chtěli, dokonce se kvůli kvadratuře na Uran, planetu změn, dějí nečekané události, šoky a překvapení.


Jenže oni jsou to často ta překvapení, která by pro nás ani neměla být překvapením. Bylo jasné že to do tohohle bodu dojde, jen my nechtěli vidět pravdu a realitu a nalhávali si, že to není tak vážné. Jenže ono to je vážné a právě teď bychom měli změnit svůj celkový přístup - k životu, partnerům, práci, každodennímu stylu života, ke svému tělu, sami k sobě. Tlak, který se děje, se neděje náhodou. Je třeba přistupovat k tomu jak žijeme, jinak.


V našem vnitřním světě probíhá tlak na to si uvědomit a rozlišit, co je důležité a co není. Vybíráme za co chceme bojovat a za co ne. Všímáme si rozdílu mezi chaosem a řádem, mezi minulostí a budoucností a snažíme se vymyslet, jak nepadnout do propasti, nad kterou se nyní tak schizofrenně houpáme.



MERKUR V SEXTILU NA JUPITER


Pozitivní vliv konstelací na obloze je ten, že můžeme rozlišit pravdu od nepravdy. Naše oči a duše dokáží nyní pohlédnout na to, co se kolem nás nebo v nás odehrává a výborně to pojmenovat. To je velké plus. Pozitivní je také konstelace Merkuru v sextilu na Jupiter, který věci a celý sled událostí urychluje. Na jednu stranu toho může být teď hodně, na druhou se toho i hodně stihne a věci se řeší, nevisí ve vzduchu.


Berte tyto dny jako příležitost k tomu, abyste svůj přístup k tomu co žijete a jak žijete nastavili jinak. To co spadlo, spadlo, to už nezměníte, ale nyní se nad Vámi houpá příležitost přistupovat k tomu okolo jinak - moudře a vědomě.

Dejte vědět, zda Vám aktuální dny takto připadají, budu moc ráda za sdílení Vašich postřehů.



Hezký nadcházející víkend, Tereza

bottom of page