top of page

MARS VE LVU (2.7. - 18.8.2019) + VENUŠE V RAKU (3.7. - 28.7.2019)

Krásný středeční den Vám všem u dnešního článku. Tentokrát Vám sdílím článek o dvou planetách, které hned po sobě přešly do nového znamení a tím tak opět posunuly naše životy na tak trochu nové koleje!



🦁 MARS VE LVU


Začneme planetou Mars. Ta je považována za planetu boje, iniciativy, energie, kterou dáváme do činností, jak usilujeme o to, na čem nám záleží. Někdo jde ke svému cíli pomalu, ale jistě. I kdyby přišla bouřka, znovu se zvedne a jde dál. Někdo běží velice rychle, ale přímo před cílem uhne, protože už ho to nebaví. To jak dosahujeme cíle prozrazuje právě znamení, které se v Martu pohybuje. Rak bojuje citlivě, spíše houpavě, Beran prosviští, dosáhne cíle a jede zase na další cíl. To, kde ale stojí planeta Mars obecně ukazuje, jak v daném období budeme v této oblasti ovlivnění. Mars ve Lvu, který v této pozici zakotví až do 18.8. přináší spoustu fyzické energie, ale i pevné duševní zdraví. S běžnými denními problémy se teď budeme vypořádávat hravěji než normálně. Únava půjde stranou a my zvládneme vše, co máme v plánu. Lev je stejně jako Beran a Střelec ohnivé, a proto se dá očekávat, že naše energie bude skvěle využita. Flákat se rozhodně nebudeme. Naopak. Budeme mít radost a chuť. S touto konstelací doporučuji hodně chodit do společnosti, nevyhýbat se společenským akcím, ukázat ostatním, v čem vynikáme a jsme dobří. Nebát se ukázat svůj talent. Pokud to dokážeme, můžete v tyto dny dostat příležitost zazářit, a to nás zavede na novou a velice zajímavou cestu. Nejvíce v tomto období budou zářit Lvi. Bude jich všude plno. A právě Lvi mohou rozseknout věci, které už dlouhodobě řeší. Dokončit projekty, rozhodnout se ve věcech, kde dříve nevěděli jak dál. Boží ochrana stojí aktuálně až do 18.8. u nich.



🦀 VENUŠE V RAKU


Venuše. Naše krásná planeta ukazující na partnerství, lásku, způsob lásky nebo i uměleckou tvorbu. To v jakém stojí znamení stojí, ukazuje jak v daném období přistupujeme ke vztahům, co od partnera očekáváme, na čem nám záleží, k čemu nás to bude táhnout víc. Například Venuše ve Vodnáři směřuje ke svobodě a spíše přátelství, potřebě samoty. Venuše v Raku je opak. Potřebuje partnerství, pocit jistoty, stability, podporu a bezpečí. A to je právě teď. Až do 28.7. Mnoho rozhádaných vztahů se s Venuší v Raku usmiřuje, mnoho vztahů dostává jasnou podobu a směr. V tomto období je dobré se ještě více zaměřit na své srdce - na to, co pravdu chci, po čem toužím a to také praktikovat, neboť právě zmiňovaný Mars ve Lvu mi k tomu celkem jednoduše pomůže. Také se projeví naše dobrosrdečnost ve vztazích a pečující syndrom. Pokud se v tomto období sezámíme, často to bývá vztah silný.


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page