top of page

NOVOLUNÍ VE STŘELCI - 7.12.2018 08:20

Krásný páteční, novoluní den, přátelé!


Vítám Vás u dalšího článku na téma dnešního Novoluní ve znamení ohnivého Střelce. Toto Novoluní je poměrně velkolepá podívaná, neboť se spolu sejdou hned 3 planety, a to Slunce, Luna a Jupiter. Tato trojkombinace nejvíce zasáhne znamení Střelce a Ryby, které mají příležitost obrátit svůj život vzhůru nohama a nastavit si to tak, jak sami chtějí. Vesmírné energie stojí aktuálně při nich.



Ale jako pokaždé – co je vlastně Novoluní?


Fáze měsíce, která naše emoce a pocity utlumuje. Novoluní přináší únavu, ospalost, lenost, potřebu spánku, Úplněk naše emoce naopak vygraduje. Je to tím, že s Novoluní přichází nové začátky a my odhazujeme nános nasbíraný za celý měsíc, Úplněk nás nechává vybouchnout a naopak ukončuje.


Novoluní ve STŘELCI nám do života přináší téma radosti, víry a důvěry. S touto konstelací máme chuť přemýšlet nad tím, co nás čeká, těšíme se na budoucnost, plánujeme si hezké chvilky. Taktéž tyto dny více důvěřujeme moci Vesmíru a nebojíme se tolik odevzdat jako měsíce minulé, kdy jsme se mohli ještě bránit. Nyní ne. Nyní jsme dotlačeni kapitulovat a brát co nám do života přichází – přijímáme informace, přijímáme nové lidi do svého života, dokážeme si představit, že náš život může být jiný – lehčí, radostnější.



To jsou informace obecné. Co ale tento den znamená v kontextu přímo celého transformačního roku 2018?


Přináší svým způsobem jakési završení, otevírá naše duše pochopení, soucitu a touze chtít víc. Vyplavuje ven naše skutečné pocity a hlavně TOUHY a POTŘEBY. Někdo měl tyto dny velkou touhu chodit do společnosti – touží tedy po společnosti a radosti, někdo měl zase touhu spát, odpočívat – tělo ho tedy upozorňuje na potřebu vypnout a dát si oddych. Jiný zase toužil po pohlazení, objetí – i to dává radu se více hýčkat, dát si lásku, pečovat o sebe nebo také odkrývá naši touhu po lásce.


Co jste si tyto dny uvědomili Vy? Jaké byly Vaše touhy a potřeby?


Já osobně už týden toužím po pořádném spánku! :D Zahrabat se, lehnout si a dopřát tělu spánek, který mu vlivem „mírného přepracování“ chybí. :D A tyto informace si ráda vezmu k srdci a myslím, že zítra mě nikdo celý den neuvidí. :)


Krásný novolunní večer Vám všem!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page