top of page

OSUDOVÁ SPOJENÍ



Každý z Vás má někoho, kdo je pro něj v životě neobyčejný. Často to není jen jeden člověk, ale těch lidí Vám projde životem spousta a někteří se Vám do života otisknou více než ti ostatní. Nevíte proč, ale i přesto cítíte, že Vaše duše si mají co říct. Víte, že toto setkání není náhodné.

To, že se nejedná o první, ani dvacáté seznámení poznáte jednoduše. Když se podíváte do těch očí, cítíte jak se země pod Vámi propadá. Srdce bije o sto šest, ruce se třesou, nohy jsou nejisté. Chce se Vám brečet, smát nebo do Vás vstupuje strach. Všechny projevy jsou možné.


Tito lidé hráli ve Vašich minulých životech důležitou roli, tím se do Vašeho příběhu, kdy po tisíce let putujete, silně otiskli. Jejich stopy nejdou vymazat, zážitky, které s nimi máte, jsou až příliš silné. Na úplné vymazání z Vaší mysli jste toho spolu pocítili až příliš mnoho. Leželi jste spolu pod nebem posetým hvězdami, kráčeli cestami, které už jsou dnes zarostlé trávou, běželi jste starodávnými uličkami, které dnes leží na dně oceánu či jste si hleděli do očí v egyptské poušti.


Toto vše je do Vaší duše vepsané. Jak by šlo pak zapomenout? Jak dělat, že ten člověk k Vám vůbec nepatří? Mozek neví, ale srdce ano. A proto je srdce ten ukazatel, co Vás má vést na cestě životem. Je to ten, který ví. Ale pozor! Rozum jsme nedostali jen tak. Někdy je srdce tak poblázněné prožitky z minulých inkarnací, že se plete všechno dohromady - s tím, co bylo dřív a s tím, co si mají duše prožít nyní. Přece jen.. to, že v minulých životech spolu byly tyto duše manželé nezaručuje, že budou i dnes.


Všechny duše spolu mají plán. Něco navzájem pochopit, různými situacemi se naučit, navzájem od sebe okoukat, ale i si zrcadlit. S některými si zažíváme vskutku karmické lekce, s jinými se tento život jen mihneme. V žádném plánu duše však nestojí to, abychom s někým byli v nepřátelském vztahu. Nepřátelství, vztek, odpor k tomu jak se druhý chová, pouze hovoří o nepochopení lekce.


V zájmu nás všech je uvědomit si, přemýšlet nad tím, co se díky tomu druhému máme naučit a co nám má svou přítomností v našem životě ukázat. Buďte pozorní, vnímejte svou intuici a její tichý hlas. Zároveň však tyto vztahy prožijte a nechte se jejich silou alespoň na chvilku bez kontroly unést. Ochutnat a přivonět k jejich esenci stojí za to.



Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page