top of page

PÁTEK - NEDĚLE (31.1. - 2.2.2020)

Páteční den zahujejme lunou v Beranu, která nás stále ponouká do vlastní iniciativy a rozhodnosti. I přes to si stále ale v některých věcech tyto dny nemusíme být úplně jistí, ale to vůbec nevadí. Pokud tomu tak je, je někdy nejlepší nechat věci plynout, ono se to časem samo vyvrbí. I přes to, že můžeme poslední dny cítit strach, jde nám do života s nastupujícím Uranem také odvaha a vnitřní síla, na to mysleme. Také nezapomínejme na to, že období je to pouze přechodné a neprožíváte ho sami.

Často teď v poradně řeším opravdu mnoho nastupujících změn, většinou až takových, které zcela nabourávají naše aktuální žití. I přes to, že otázky jsou rozdílné a klienty zajímá něco jiného, je tady ale pár věcí, které je spojují. Každý z nich touží vědět kým vlastně je a kam patří, všichni bojují se svými strachy a životními osudy. Všichni chtějí být pochopeni a milováni a taky mít bezpečné místo kam se schovat. Jak to se to dělá? Na tyhle otázky hledáme odpověď snad všichni, a je to úplně normální. Otázky se zesilují právě v toto obdoí, což s sebou někdy nese vnitřní napětí, jestli jednáme správně. Věřme ale svému srdci, to ví všechno nejlépe.


O víkendu se setkává planeta změn Uran s Lunou stojící od sobotí noci v Býku. Opět se mnoho věcí uklidní, v některých věcech pocítíme úlevu z toho, že víme kam míříme. Býci, Střelci, Ryby, Panny a Lvi by měli hlídat roztržitost a až přílišnou touhu dělat velká rozhodnutí. Změny ano, ale postupně. V sobotu také oslavíme Imbolc neboli Hromnice ohlašující příchod světlejší část roku. V neděli polevíme a zalonešíme.



Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page