top of page

PODMÍNKY A INFORMACE K OBJEDNÁNÍ

Milí klienti,

protože si vážím sebe a svého času, ale má práce je toho opravdu výbornou zkouškou 🙂, na webových stránkách naleznete podmínky a informace k objednání, a tím tak hladký průběh "naší vzájemné spolupráce."


Asi mi po několika posledních týdnech došla trpělivost. Jak jsem psala v několika článcích, lidé jsou v aktuálním období velice drzí a bezohlední vůči ostatním a nedochází jim, co svým chováním mohou druhé straně způsobit. O to horší je, pokud si to protistrana, tedy v tomto případě já, nechá líbit. Nemá cenu vinit okolí za něco, co sami dovolíme. A proto jsem uveřejnila na stránky podmínky, které by měli zamezit různým nedorozuměním. V těchto 2 týdnech mi již několikátá osoba odřekla na poslední chvíli svůj termín přímo před setkáním, již několikátá osoba žila v domnění jiného času setkání, než který jsme si domluvili, již několik lidí v tomto týdnu žilo v domnění, že jim dám termín do jednoho týdne, když čekací lhůta je u mě průměrně 2 měsíce a pak se vztekali proč.

Přátelé, klienti, respektujte, prosím, čas a celkově osobu druhého. Tím, jak se chováte k ostatním neprozrazujete nic o druhých, ale o sobě samých a o tom, jak máte nastavené své hodnoty.


Mějte krásný zbytek dne, Tereza



📃 PODMÍNKY A INFORMACE K OBJEDNÁNÍ

naleznete zde:




Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page