top of page

PÁTEK 26.7.2019



Karta pro dnešní den. Náhody-nenáhody. Už jako malá jsem jasně věděla, že náhody neexistují. Vnitřně jsem tušila, že za naším nevěděním se skrývá obrovské tajemství, obrovské propojení o kterém my lidé nemáme ani zdaleka tušení. Tušila jsem, že teď sice nevím, proč se to děje, ale že když si počkám a budu trpělivá, později to všechno pochopím.


Jsme v období nejistot. Poslouchám to snad každý den. Boří se naše vztahy, bydlení, práce, myšlení. Přicházíme všichni do jednoho na to, že je potřeba začít od začátku. Jinak, s jiným nastavením a přístupem. Podle starověkých Mayů je dnešní datum dnem, kdy začíná Nový rok. Nevím jak Vy, ale já ho cítím. Vnímám, že jsme přišli na věci, které jsme dělali špatně. Žili jsme ve vědomí, že neco nepotřebujeme, že to takhle stačí, že jsme spokojení. Ale upřímně.. My nejsme spokojení a čím dám tím víc tušíme, že se budeme zanedlouho zase muset posunut na novou cestu. Možná se nám nechce, možná se ještě stále máme potřebu držet zuby nehty toho, jak žijeme doposud. Ale vnitřně už neodvolatelně víme, že nás čeká něco velkého.


Dnešní karta to potvrzuje. Říká a připomíná nám, že nic není náhoda. A tak to tak prostě máme brát. Zároveň říká, že s novým uvědoměním nemáme na nic tlačit, ale máme nechávat plynout. Protože ono se to zanedlouho zase srovná.


Mějte nádherný, páteční den.

Autor: Tereza

bottom of page