top of page

RETROGRÁDNÍ MERKUR ve STŘELCI (17.11. - 6.12. 2018)

Aktualizováno: 18. 11. 2018

Hezký sobotní den!

Merkur nám tentokrát vstupuje do poslední retrográdní fáze v tomto roce. Tato planeta je odpovědná za naši komunikaci, ať už tváří tvář, nebo e-mailovou, telefonickou a dopravní komunikaci.


Retrográdní chod neboli zpětný chod planety způsobuje většinou nepříjemnosti, různá zpoždění, omyly, nefungující přístroje, ale i říkání věcí druhým, které zraňují.

Poslední retrogradita této planety v tomto roce nastane ve znamení Střelce a Štíra, kdy by nemělo dojít k žádným velkým propadům, nicméně úplně v klidu to taky nebude. To by byla nuda. Štír přinese trošku temnoty, hlavně té naší, ukryté. Na světlo se mohou vynořit stíny z minulosti, které už nikdo nečekal a znamení Střelce si tak trošku rýpne do těch okolo sebe.


Není to ale nic špatného. Toto období bude i časem růstu, naučíme se a pochopíme spoustu nových věcí. Retrográdní Merkur není žádná špatná nebo děsivá věc, jak se často někteří domnívají. Je to jen nutné období k tomu, abychom si některé věci uvědomili, abychom si udělali takovou sebereflexi svých činů a slov a také dobili své vnitřní baterky.


Autor: Tereza

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page