top of page

❤️STŘEDEČNÍ KARTA

Pěkné dopoledne Vám všem!


Dnes ráno jsem zcela intuitivně sáhla po kartách. Cítila jsem, že více než citát je pro dnešní den dobré vytáhnout jednu kartu z balíčku. Už delší dobu také přemýšlím nad výkladem zdarma, který tady jednou za pár měsíců běží, také mi v hlavě bliká "varovné" světýlko - "ještě není hotová měsíční předpověď pro květen". No.. ne náhodou jsem myslím jak pro Vás, ale i pro sebe vytáhla kartu HARMONIE. :D Tato karta posílá jasnou informaci zpomalit a přestat přemýšlet nad tím, co musíme nebo co je špatně, ale jednoduše dát se do klidu.


Hodně lidí co jsem tak vypozorovala si myslí, že když se řekne být v harmonii, znamená to sluníčkovství za každou cenu. Nebudeme si nic nalhávat. Pořád jsme jen lidi a je plně v pořádku ulevit si sprostým slovem nebo bouchnutím do stolu. Naopak. Dělat ze sebe klidného člověka, když to v nás hučí jak Niagárské vodopoády je blbost.

Být v harmonii znamená, že jsme především v souladu sami se sebou, s tím, co se v nás odehrává a co v danou chvíli cítíme. V harmonii jsme, když naše srdce a naše mysl spolupracují a navzájem se podporují.

Jestli se proto dnes chceme cítit dobře, nalaďme se na sebe. Zeptejme se, co naše tělo potřebuje. Je to spánek? Tak mu ho dopřejme. Nebo je to čerstvý vzduch? Tak se prostě seberme a jděme do přírody na procházku. Tato karta přináší jednoduchou informaci, a to přestat mít na sebe šílené nároky a začít akceptovat všechno to, co se v nás odehrává. Pak opavdu budeme v harmonii.

Mějte pohodový den!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page