top of page

TÝDEN 12.11. - 18.11.2018

Moc Vás všechny zdravím u pravidelné týdenní předpovědi!

Od zítřka se budeme nacházet ve 46. týdnu. Vztahuje se k němu první a desátá tarotová karta - MÁG a KOLO ŠTĚSTÍ. Končíme období, o kterém jsem minulý týden psala, že bude v lecčem osudové, protože si nejenže mnoho uvědomíme, ale dáme si hlavně čas o všem přemýšlet - o svém životě, postojích, životních hodnotách a lidem kolem nás, neboť minulá karta Poustevník byla o přemýšlení, analyzování, učení se, ucelení si svých vnitřních pochodů a teorií. Tento týden bude týden realizace. Vše je již promyšleno, rozhodli jsme se možná ke krokům, u kterých cítíme, že uzavřou další naši životní etapu. Měli jsme dostatek času si věci promyslet, teď nás osud povede vykročit naplno vpřed.



Klasicky, jako každý týden, můžete vidět na obrázku níže 3 karty. Tyto karty představují 46. týden. Většinou jsou všechny krásně propojeny a ukazují na stejný směr, nicméně ta, která Vás zaujme ze všech nejvíce je i ta, která přináší informace a rady právě pro Vás.


Kudy zrovna kráčíte? Okolo čeho se točí Vaše myšlenky? Na co je dobré se zaměřit a na čem je potřeba zrovna zapracovat?


Karty Vám mohou dát odpověď nebo jen přinést informaci, která pro Vás bude důležitá pro další seberozvoj. Zítra ráno budou všechny kartičky otočeny a v novém příspěvku popsány spolu s týdenní, obecnou astrologickou předpovědí.


Hezký zbytek neděle a ráno se těším u otočených kartiček!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page