top of page

TÝDEN 12.8. – 18.8.2019 - OTOČENÍ

Zdravím Vás v dalším týdnu, u pravidelného článku s předpovědí dle Vašeho výběru! Dobré, pondělní ráno.


Nacházíme se v 33. týdnu roku 2019. Karta, která se k této energii váže se jmenuje ZAMILOVANÍ/MILENCI a jejím hlavním tématem je rovnováha mezi dvěma jedinci. Nacházení sám sebe skrze druhé, skrze těžké situace. Toto vše budou řešit ve svém životě lidé s životním číslem 6 - naučení se jít zlatou střední cestou. Rovnováha, harmonie a již zmiňovaná zlatá střední cesta jsou jejich hlavními symboly. Tito lidé se musí naučit vyvážit, nelítat mezi extrémy, mezi kterými se ale na začátku své cesty budou pohybovat jen proto, aby někde ubrali a někde naopak přidali. Lidé s životním číslem 6 se tento život narodili, aby pomáhali ostatním, aby byli nápomocní, užiteční, aby dávali svou lásku tam, kde není či ji ani neznají. Protože jejich srdce je neuvěřitelně široké. Ne nadarmo nalezneme hodně šestek ve zdravotnictví, v sociálních službách, tam, kde se opravdu šestkový člověk může vyblbnout v pomoci druhých, neboť jeho vnitřní touha být užitečný ho vede do neustálého pomáhání. Šestkoví lidé jsou ti, kteří potřebují vědět, že jejich práce má smysl, neboť i v astrologii je 6. oblast spojena s povoláním, pomáháním a zdravím. Co však musím zmínit je taktéž extrém mezi samotnými šestkami. Jedna skupina jsou ti, co pomáhají, pomáhají a svou veškerou lásku až extrémně dávají druhým, protože i ve svých minulých životech pomáhali a jsou na to již zvyklí. Tito jedinci si neumí dát hranice, jedou ve své pomoci až do vyčerpání a syndromu vyhoření. Druhá skupina jsou z minulého života sobci, kteří dělali pouze pro sebe, druzí je nezajímali, a proto budou tento život nuceni, aby hleděli i na ostatní. Nemá proto cenu se rozčilovat a prosazovat pořád své názory, ale naučit se kompromisu a toleranci. A já opět zopakuji – tento život se obě dvě skupinky musí naučit svou energii vyvážit. Ani moc, ani málo. Ať už se jedná o přílišné pomáhání nebo přílišnou sobeckost. Chce to zlatý střed - něco pro sebe, něco pro ostatní. Proto jsou jejich hlavním tématem života vztahy s lidmi kolem nich.


I my tento týden budeme pod šestkovou energií. Bude důležité vědět, co chceme, o co stojíme a pak se druhými pokuď možno domluvit a snažit se o kompromis a rovnováhu. Tak abychom byli spokojení nejen my, ale i ten druhý. Abychom našli ve svých rozhovorech smířlivé gesto, abychom nad některými věcmi prostě mávli rukou a u některých si zase drželi své stanovisko a neuhli ani o píď. Chce to po nás vyvážit a rozumně se domluvit. Takže tento týden očekávejte důležité rozhovory, kde budete společně s druhým hledat zlatou střední cestu.



 

1. TADY A TEĎ


První karta tohoto týdne se jmenuje Tady a teď a jak možná již tušíte reprezentuje přítomný okamžik. Zamýšleli jste se někdy nad tím, zda žijete TADY A TEĎ? Často toto spojení čteme v časopisech a knihách, setkáváme s ním v naší uspěchané době čím dál tím víc. Ale co to vlastně doopravdy znamená? A proč se na to máte zrovna Vy soustředit tento týden? Ono žít v přítomnosti neznamená ani tak nemít žádné cíle, lehkovážně proplouvat životem a o nic se nestarat.Tady a teď znamená opustit naší neustálou kontrolu. Protože s ní si moc rádi určujeme, jak má náš život "SPRÁVNĚ" běžet a i vypadat. Tuto kartu jste si vytáhli právě proto, abyste se sami sebe zeptali, zda v té přítomnosti žijete? Zda si dovolujete být přítomnými, zda se neustále nezaobíráte schématy své hlavy, zda jste v kontaktu s vlastním dechem? Protože tímhle vším se vlastně stáváte nejvíce aktivními. Začínáte cítit, co se ve Vás doopravdy děje, můžete prožívat emoce, které jsou přítomny, a hlavně – můžete cítit své srdce a slyšet jeho hlas. A skrze něj pak i přichází instrukce, které s Vámi skutečně ladí a které vždy hledáte okolo sebe. Zní to paradoxně, ale být tady a teď, je o hodně efektivnější, než dlouhodobě plánovat a hledat řešení situací. Odpovědi a informace stejně přicházejí bez kontroly spontánně, stačí s důvěrou následovat bezprostřední impuls a ten Vás dovede k dalšímu kroku. Utište své myšlenky, utište svůj hlas, jen chvíli pozorujte a vnímejte to vše kolem sebe. Tyto chvilky Vás mohou nabít více než cokoli jiného. Stačí někdy prostě „jen být“.. , tak to tento týden zkuste.



2. UVĚDOMĚNÍ


Druhá karta tohoto týdne se jmenuje Uvědomění a ukazuje na otevření oči a odhrnutí závěsu v místě, které bylo dosud zavřené a nepřístupné. Tento týden bude důležité mít oči a srdce otevřené, protože se stanou události, které Vám pomohou tento plášť vzít a pomalinku ho odhrnout nebo z něj alespoň vykouknout ven. Toto odhalení může pak přinést informace a vhledy, které výrazně usnadní a urychlí vývoj situací a promění Vaše momentální emoční nastavení. Každý člověk má témata, která jsou pro něj bolavá, nezpracovaná či nějakým způsobem tabu. Často se pak v životě dějí situace, které schválně na toto nevyřešené naráží a učí nás se na to podívat jinou optikou – ne starých zkušeností a dětských zranění, ale vyzrále a uvědoměle. Jejich opakování pak znamená stálé nepochopení a potřebu podívat se jinak. Energie tohoto týdne Vám přinese příležitosti uvědomit si tyto každodenní ublížené a zraněné pohledy a z nich plynoucí omyly a nedorozumění. V každém momentu, kdy si uvědomíte, že se díváte ublíženou malou dušičkou, se přibližujete o krok k cíli, zároveň recyklujete starý příběh, dáváte si svolení vybrat si, že jej už nemusíte následovat a tím otevíráte prostor pro zcela nečekané rozuzlení a vnitřní svobodu. Tato karta je taktéž jen potvrzení, že to co se dělo v týdnech minulých Vás vede k většímu pochopení sám sebe nebo lidí kolem Vás. Úkol tohoto týdne je prostý: nechte svou duši, ať sama rozhrne závěs tam, kde byli dříve jen obrysy. Může se Vám ulevit z nově objeveného, můžete prožít silný moment „aha pocitu“, můžete mít plnou hlavu myšlenek, které Vám dávají více smysl. Karta uvědomění je o pochopení a úlevném pocitu – tak takhle to tedy je. Aha.



3. ZRALOST


Třetí, poslední karta se jmenuje Zralost a téma, které se s ní pojí je dovršení, zakončení. Mohla ve Vás zaklíčit myšlenka úplnosti, zralost v některých názorech, které dříve nebyly zcela jasné a přesné nebo uzavření nějakého téma. Tato karta je znamením, že již tento stav ucelení a pochopení přišel nebo teprve v nejbližší době přijde. Pokud si tuto kartu někdo vytáhne při výkladu, znamená to, že má jasno, že všechny informace, které k aktuální řešené situaci potřeboval přišly a teď je na něm jak celou věc pojme a „uzavře“. Devítka, které se ke kartě vztahuje je o posledním kroku, který nám zbývá k vykročení opět k něčemu novému. Jak je na obrázku krásně vidět – ovoce, které celou dobu zrálo nyní dozrálo, neboť přišel jeho čas sběru. Již není potřeba zůstávat v tomto stavu, protože by mohlo ovoce začít hnít a tím by si zbytečně natlouklo, až by padalo z přezrálosti na zem. To je Vaše téma na aktuální týden – přijmout, že je možná čas v sobě něco uzavřít a jít dál.


Autor: Tereza

留言


留言功能已關閉。
bottom of page