top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (10.6. – 16.6.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Pokračujeme nadále v blíženeckých energiích. Slunce, Merkur, Venuše, Jupiter vytváří na obloze své vzdušné kombo, které nás nutí hledat informace. Zjišťovat, analyzovat, rozebírat v hlavě různé scénáře a zkusit se naladit na to, jak by nám asi bylo, kdybychom se vydali vpravo,..vlevo,..rovně,.. Jsou to těžké volby, blíženecká energie je neukotvená a často i velmi zmatená. Nicméně může nám pomoci včerejší vstup planety Mars do znamení zemského Býka, který se bude snažit nějakým způsobem třídit a organizovat. Přece jen bychom mohli v následujících týdnech dojít do bodu, kdy víme konečně co chceme a jak to chceme, teď to ještě stále hledáme.


Jinak ale jedou energie, které nám dávají poměrně volnou ruku v tom, jak se rozhodneme, co uděláme, do čeho se pustíme, co pustíme a co už nepustíme, dobře. Je to hodně vzduchu, takže můžeme dýchat. Kromě Pluta nejede žádná planeta v retrográdu.


Tíha pro nás může být celý týden napěťové konstelace planety Saturn na Slunce, Venuši a Merkur. Děláme si to možná těžší, než to samotné je. Točíme se ve svých myšlenkách, ve své hlavě, která neví kudy kam, a přitom je to jednoduché jak facka. I my, někde hluboko v sobě, si musíme přiznat, že to točení v bludném kruhu si opravdu děláme samy tím, že se bojíme vystoupit z komfortu. Ale je dobré pamatovat na to, co jsem psala již na začátku roku. Štěstí bude tento rok přát odvážným. Ti ustrašení budou padat tak dlouho, dokud to také nepochopí a neudělají krok do neznáma.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page