top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (17.6. – 23.6.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Opouštíme blíženecké energie a postupně se stěhujeme do Raka - do znamení rodiny, emocí a prožitků.


Týden jinak začínáme s ne příliš pozitivními energiemi. Včerejší den se měnily emoce z minutu na minutu, stejně tak události, které se děly. S touto energií pokračujeme i v dnešním dni, kdy můžeme být rozladění, nevíme co a jak. Celé toto má na starosti kvadratura Venuše a Lilith a konjunkce Venuše a Merkuru. Také Mars v napětí na Pluto a Lunu ve Štíru. Můžeme být naštvaní, frustrovaní, plní emocí.


Také se nám pohybuje na posledních stupních Neptun v Rybách a to háže do našeho života nejistotu, nejasnost a mnoho hypotéz jak věci vlastně jsou. Po 3. červenci tato planeta přejde do stacionární pozice a bude couvat zpět a to může dávat více odpovědí na otázky, které nám už několik měsíců zní v hlavě.


S pondělním dnem také přichází přesun planety Venuše i Merkuru do znamení vodního Raka. Nastává čas řešit své emoce, a proto ten vstup do tohoto období nemusí být jednoduchý. Tyto dny mohou být emočně vypjaté, ale držme se a zároveň pozorujme.. emoce jsou skvělí ukazatelé toho, co máme v sobě.


Ve čtvrtek se v čase 22:51 do Raka přestěhuje i Slunce a tento den nastává Letní slunovrat. Oslavíme starodávný svátek Litha. Denní světlo je tento den nejdelší za celý rok a noc je naopak nejkratší. Poté světla začne pomalu ubývat. Je to magický den, kterému bychom měli dát speciální pozornost.


A v sobotu bude aktivní Úplněk v Kozorohu, který přináší do našeho života téma práce, ale především završuje opět spousta témat, které už několik týdnů řešíme. Potřebujeme něco v sobě završit, ukončit, cítíme potřebu jít dál a tento Úplněk v rozhodném Kozorohu nám v tom může pomoct.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page