top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (20.5 – 26.5.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Nový týden začínáme přesunem Slunce do znamení Blíženců. Blíženci jako 3.znamení zvěrokruhu se pojí s elementem vzduchu, který se projevuje spontánností, přemýšlením, analyzováním, uměním se propojit se vším a všemi. Během tohoto měsíčního času je dobré zapřemýšlet nad tím, jakou knihu si ještě chceme přečíst, jaký kurz absolvovat, kam vyrazit na výlet, s jakými lidmi jsme se už dlouho neviděli. Toto znamení je propojeno s komunikací, informacemi, rádo objevuje a poznává, je dobré této energie využít.


Celý týden bude také více konfrontování s tématy Úplňku, který bude ve své celistvé fázi ve čtvrtek před 4 hodinou odpolední. Protože se odehraje tento měsíc ve znamení ohnivého Střelce, jak už jsem psala v jednom článku, naše témata budou především naděje, víra a optimistické vidění světa a svého života. Toto období je velmi nadějné, neboť přináší nové podněty ke změnám, možnosti, příležitosti. Díky spojení Venuše, Uranu a Jupiteru osobnostně rosteme, díváme se na spousta věcí jinak, hledáme nové směry a to nám otevírá spousta nových dveří, které bychom dříve neměli šanci vidět.


V ten samý den se také přesune planeta lásky, estetiky, požitkářství Venuše do znamení Blíženců. Po dobu více jak měsíce nás to bude tahat k novým zážitkům a novým objevům. Silnější bude i setkávání se s novými, zajímavými lidmi. Je dobré nesedět doma, ale naopak – vyjít ven a propojovat se. Může to pro nás být toto období důležité.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page