top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (24.6. – 30.6.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Máme po poměrně zásadním týdnu. Mohlo padnout spousta rozhodnutí - ať už vnějších nebo těch vnitřních, kdy jsme se pro něco v sobě rozhodli, přiklonili. Vliv na nás určitě měly a stále mají planety, které se přesouvají do znamení Raka, čtvrteční letní slunovrat a sobotní Úplněk v Kozorohu. Konstelace jely náročnější, takže jsme se nenudili, ale prokládaly to rozhodně i hezké momenty - taková houpačka.


Aktuální týden je astrologicky také celkem významný. Asi nejzásadnější konstelaci tohoto týdne já osobně vnímám v přesunu planety Saturn do retrográdního směru, který se odehraje v sobotu po 9 hodině večer. Budeme se vracet po vlastních stopách, do minulosti a zkoumat, zda jsme tam něco nezapomněli. Mohou se vracet osoby z minulosti, můžeme si dořešovat stále otevřená témata, můžeme ukončovat a zavírat velkou část svého života. Detailněji si o této konstelace ještě napíšeme.


V ten samý den se pak také po 9 měsících přesouvá Černá luna do znamení vzdušných Vah. Opouští tak zemské Panny, které si mohly v plno věcech rovnat své životy nebo ty, kteří mají ve svém nativním horoskopu Černou lunu v Panně. Obecně se posvítili na téma očí, trávicího systému, ale Panna je celá o zdraví, takže můžeme mluvit i o práci na těle jako takové. Také bylo tématem naučit se rozlišovat pravdu od iluze a nenalhávat si. Možná jste si v uplynulých 9 měsících přiznali, že věci jsou jinak, než jste je viděli dříve.


Teď s Černou lunou ve Váhách si vezmeme do popředí své vztahy. Máte pocit, že to už se řeší? Máte pravdu, ale nyní to jde ještě hlouběji. Co je pro nás partnerství? Jak by měl vypadat vztah, spolupráce, vzájemné obohacování? Co chceme od svých partnerů? Jsou naše vztahy /v práci, v soukromí/ v rovnováze? A pokud ne, tak proč? Více napíšu v podrobnějším článku.


Teď mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page