top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (27.5 – 2.6.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Na obloze nám aktuálně vládnout Blíženci – 3.znamení zvěrokruhu, kterému vládne planeta Merkur a jeho elementem je vzduch. V Blížencích se nám nyní pohybuje Slunce, Venuše, od příštího pondělí Merkur a především od včerejší noci i planeta Jupiter. Ta po 11/12 letech přešla opět do tohoto znamení, ve kterém se cítí jako ryba ve vodě.


Jupiter je planetou štěstí, rozmachu, možná trochu extrému, ale hlavně hojnosti. To kde stojí tak zvětšuje. A v Blížencích nám začne na celý rok až do června 2025 svítit na pole vzdělávání, informací, komunikace či seznamování. Záleží v jaké oblasti nám Blíženci stojí, třeba v jakém domě, abychom věděli, na co bude Jupiter následující rok svítit nám, ale tam kde je, tam bychom měli zažívat změny. Takže když někomu stojí Blíženci ve 2.domě, poroste nejen jeho sebevědomí, ale možná i bankovní konto. V 6.domě jeho zdraví a zlepší se jeho organizace denních aktivit a rutiny. Obecně nám však Jupiter v Blížencích přináší růst v oblasti vzdělání. Budeme se chtít něco dozvědět, pohnout se z místa, více objevovat, seznamovat se, určitě nesedět doma na zadku. Toto postavení je příznivé pro nové vědomosti a rozvoj nás jako osoby.


Tyto dny nám mohou myšlenky lítat sem a tam. Můžeme být zmatení, nevědět kudy kam, ale odpověď nám všem bude vlastně jasná. To jen naše hlava bude vymýšlet scénáře, jestli by to nešlo zase obejít, nebo zda je tohle opravdu jediná cesta. Od 3.6., kdy se ale Merkur přidá do Blíženců, naše myšlenkové pochody se zklidní a budeme pravděpodobně více jistější ve svých záměrech a hlavně – nebudeme bojovat tam, kde je bitva předem prohraná.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page