top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (29.5. – 4.6.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Tak jaký jste měli týden minulý? Cítili jste ty napěťové konstelace ve vzduchu? Já především začátkem týdne a od středečního večera mi přišlo, že se to už začíná zase přelívat do klidnějších vod.


Tento týden máme před sebou nedělní Úplněk, který se tento měsíc odehraje v ohnivém Střelci. Důležité období pro všechny Střelce, neboť ti by měli ukončovat vše co k nim nepatří, loučit se se svým starým já a vítat nové. Pro nás všechny je to čas, kdy si můžeme čím dál tím více pokládat otázku ohledně našeho životního optimismu. Jsme pesimisti nebo optimisti? Díváme na sklenici jako na poloplnou nebo poloprázdnou? Věříme ve splnění našich snů nebo je blbost, aby se to stalo? Posviťte si tento týden na své postoje, na svůj přístup k životu. Já jsem rozhodně optimistka. Mám víru, vidím život jako jedno velké učení a proto ke všemu co přichází, přistupuji jako ke skvělé výzvě být ještě lepší. Protože když se podívám na své staré já, tak to které je teď, je mnohem zkušenější a moudřejší. Je zkušenostmi naučené a za 5 let bude zase někde jinde. Přistupujete také k životu s postojem, že nic není prohra?


Tento týden jinak podle konstelací není vůbec špatný. Spousta řešených těžkostí z minulého týdne dochází tento ke srovnávání, rozčeřené hladiny se uklidňují. Tento týden můžeme napěťověji vnímat pondělí a středu.


Pondělek bude ve vzduchu trochu napětí, neboť Slunce v kvadratuře na Saturn přináší pocit, že v životě je až moc povinností a věcí, které musíme. Je dobré snažit se v sobě vybudovat radost a nepropadat pocitu, že jen něco musíme. Úterý vypadá na pohodu, určitě více než středa.


Ve středu pocítíme kvadraturu mezi Lunou a Venuší a Černou lunou a Jupiterem. Věci nám mohou přijít nefér, naše emocionální stránka bude tak trochu rozkolísaná a především ukřivděnost a vztahovačnost bude něco, co nám může bránit věci pustit a nechat je být. Také bude převládat stav, kdy se nám nebude nic chtít, může vyhrát otupělost, únava a bezmoc. Týden jinak vypadá poměrně pěkně, tak se na to nalaďte.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comentarios


bottom of page