top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (3.6. – 9.6.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Máme příznivé období. Vše se v našich životech postupně rovná, vykresluje se nám mnohem jasněji naše cesta. Kudy vede? To jsme vědomě nebo i nevědomě rozhodovali nedávné týdny.


Dnešním dnem nám vstupuje planeta Merkur do znamení vzdušných Blíženců. Ve čtvrtek se odehraje i Novoluní v tomto 3.znamení. Toto spojení přináší do našich životů hodně komunikace, možná i významných rozhovorů, papírování, smluv či dohod. Tématem mohou být i naši sourozenci nebo širší rodina (prarodiče, tety, strýcové,..).


Červnové energie celkově vypadají příznivě. Černá luna, která několik měsíců vytvářela tlak na většinu planet a přinášela do našich životů neustálé motání se v kole nepříjemných situaci, začne ubírat na své síle. Se Saturnem, planetou zátěže a karmou, tvořily teď osudové, náročné situace, ale to už teď ustavá.


Hezké aspekty mezi Venuší, Uranem a Jupiterem, slibují nové zítřky a posun směrem vpřed. I když tedy máme za sebou, nebo stále jsme někde v napětí, můžeme zároveň cítit výhody tohoto postavení a světlo na konci tunelu. Vše nepříjemné má svůj smysl. Studium, vzdělávání, noví přátelé, nové zážitky, nové informace - to jsou témata na tento měsíc.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page