top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (7.11. – 13.11.2022)


Krásné pondělní ráno!


Co nás tento týden čeká? O vesmírných konstelacích jsem psala před víkendem článek (odkaz ZDE), ale ve zkratce si v týdenním článku shrňme, jaké jsou aktuální planetární vlivy.


Planety se nám nacházejí ve štírovských energiích, což s sebou přináší silné emoce a prožívání. Štír je 8.znamením zvěrokruhu, jeho planetou je Pluto. Tématy, které toto období silněji řešíme nebo se s nimi nějak vědomě, ale i nevědomě setkáváme, jsou smrt, nevědomí, práce se sny a svým podvědomím, intuice, transformace, sexualita či naše emoce. 8.dům je domem smrti, což znamená i smrt našich zažitých vzorců a programů a nastolení nového řádu. Se štírovskou energií umíráme a znovu se rodíme. Spousta z nás proto může aktuálně zažívat jakési silnější prožívání všeho co se v něm odehrává.


Určitě ve zkratce zmíním i Venuši, která je nejen ve Štíru, ale aktuálně se setkává s Jižním uzlem, což znamená, že transformace je opravdu v některých věcech na spadnutí. Důležité je se pustit, přestat se držet toho, co je staré a nefunkční.


Také je aktuální silný vliv Luny, která se bude v úterý minutu po poledni dostávat do své celistvé fázi. Úplněk proběhne tento měsíc ve znamení Býka a jak již bylo psáno, silnějšími tématy mohou být aktuálně finance, majetek, ale také vzorec „na čem lpím“, „co nechci opustit“, „na čem jsem závislý“. V úterý proběhne také zatmění měsíce, proto je tato konstelace obzvláště důležitá. Chránit bychom si měli hlasivky, krční páteř, štítnou žlázu a fyzicky vše, co se dotýká krku a oblasti kolem pusy. Více budou tento Úplněk prožívat Býci a protilehlí Štíři. Také je třeba napsat, že od 5.11. prožíváme až do 10.11. náročnější dny, takže je dobré na sebe být opatrní a nepřehánět to, neboť s extrémy aktuálně můžeme tyto dny bojovat.



Krásný týden!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page