top of page

TELEFONICKÉ KONZULTACE - délka hovorů


Zdravím všechny, doufám, že máte krásné pondělí!


Ještě před dvěma roky plně fungovala sezení v poradně, konzultace po telefonu a písemná poradna. Poslední rok už probíhají pouze osobní sezení a tel. konzultace v různé délce. Po delším zvažování jsem se ale i tady rozhodla provést nějaké změny. Konkrétně změnu v nabízených délkách telefonických konzultací.


V současné době je možnost si zavolat (s kamerou, bez kamery) od 15 minut do 120 minut. Protože mám ale plný diář sezení na několik dlouhých měsíců dopředu a náhradníky v seznamu už ani nepočítám, rozhodla jsem se, že bude možnost spojit se telefonicky už pouze na 45, 60, 90 a 120 minut. Mým záměrem je snížit objednací dobu, která za poslední týdny narostla hodně dopředu.


Zároveň chci tímto i upozornit, že jsem typ, který jde při sezeních či tel.hovorech s klienty do hloubky. Pracuji s astrologií, která se opírá o Jungovskou psychologii, pracuji s karmou, tudíž odpovědi pouze ve stylu "ano/ne" u mě nejsou moc reálné.


Nerada kloužu jenom po povrchu, ráda jdu naproti příčinám a nořím se do hloubky, díky čemuž Vám dokážu zprostředkovat důvody toho, proč jste v takovém vztahu, z jakého důvodu máte ve svém pracovním kolektivu tyto typy lidí či proč si máte zažívat jisté zdravotní problémy. Věřím, že vše má v našich životech opodstatnění, nic se neděje náhodou. A pokud chceme být ve svém životě TVŮRCI a ne OBĚŤMI, je důležité znát sebe, své programy, nastavení a vzorce, na základě kterých se do daných situací a k určitým osobám dostáváme.



Takže ještě jednou opakuji - délka hovoru je aktuálně možná už pouze na:


  • 45 minut

  • 60 minut

  • 90 minut

  • 120 minut.


Děkuji Vám tímto za pochopení a těším se na spojení!



Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page