top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (13.11. – 19.11.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Pondělí začínáme dnes se štířím Novoluním, které vyvrcholí v půl 11 dopoledne. Jak jsem již psala v předchozím článku o Novoluní, jedná se o čas, který nám pomáhá nastavit jasnější hranice, uvědomit si svou sílu a energii a pracovat více s tématy jako je sexualita a emoce. Štír zároveň do našich životů vnáší konce a nové začátky.


Tento týden se jinak žádná planeta nepřesouvá. Sluníčko se pohybuje plně ve znamení vodního Štíra, stejně tak jako planeta Mars. Někde v sobě můžeme cítit potřebu pálit mosty, možná se může tyto dny a týdny schylovat k jasným krokům. Jako kdybychom v sobě cítili, že „takhle už ne.“ Uvědomování si vlastní sebehodnoty může být aktuálně velkým tématem.


Slunce, Mars a tyto dny i Luna stojí v napěťovém postavení na Urana, planetu změn. Dějí se nečekané situace, dochází k překvapivým rozhovorům či i my sami můžeme být překvapení ze svých reakcí. Možná jsou potřeba. Možná je to přetlak, který v sobě máme a potřebujeme to vše nahromaděné dostat ven. Ráda bych napsala „buďte tyto dny opatrní“, ale co má být řečeno, bude. Co má bouchnout, také bouchne, a co se má zlomit, zlomí se.


Na tomto týdnu se mi líbí, že Merkur, planeta aktivit a komunikace, se postaví do hezkého postavení s planetou Venuší, která je symbolem vztahů, krásna a umění. Tyto dny můžeme plout na vlně kreativity, tvořivosti či práci se svou, především ženskou energií. Nejen ženy ji mají. I muži mohou tyto dny pociťovat více citlivosti v sobě, potřebu se zjemnit a otevřít se.

Od středy se vytvoří velký trigon mezi Sluncem, Marsem, Plutem a Neptunem, který vydrží až do konce týdne. V pátek a sobotu se k tomuto zajímavému postavení přidá i Luna. Mám takový pocit, že pro hodně z nás bude pátek a víkendové dny něčím velmi přínosným. Cítím ve vzduchu silné vibrace. Tak uvidíme co nás potká.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page