top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (25.3. – 31.3.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Dnešním dnem nám začíná Pašijový týden (Velikonoční), který otevírá dnešní Modré pondělí, dále zítra Šedivé úterý, Škaredá středa, Zelený čtvrtek, pokračující do Velkého pátku, kdy se otevírají skály a země vydává své poklady, víkend začínáme Bílou sobotou, pokračujeme Božím hodem Velikonočním a celé tyto oslavy zakončí Velikonoční pondělí. O velikonočním týdnu jsem psala podrobněji minulé roky, zde Vám přikládám odkazy.


 


ČLÁNKY O VELIKONOCÍCH:


O Pašijovém týdnu: ZDE

Žluté úterý: ZDE

Škaredá středa: ZDE

Zelený čtvrtek: ZDE

Velký pátek: ZDE

Bílá sobota: ZDE

Velikonoční neděle: ZDE



 

Astrologicky nás hned na začátku týdne ovlivní Úplněk, který cítíme už od minulého týdne. Úplněk se tentokrát odehrává pod vzdušnými Váhami, které jsou 7.znamením zvěrokruhu otevírající témata spolupráce, partnerství, dohod, smluv, komunikace či rovnováhy. S aktuálními planetárními vlivy si děláme pořádek v životě a pokračujeme v úklidu, který se již zahájil minulý rok s Černou lunou v Panně.


Černá luna také tím, že stojí ve znamení Panny, jejíž tématy je i zdraví, se může u mnoho lidí toto období otevírat zdravotní tématika a řešení jejich zdravotního stavu. Jak jste na tom se zdravím? Staráte se o své tělo? Dáváte mu co potřebuje? Objevilo se u Vás nějaké zdravotní téma?


Aktuálně stojí Slunce ve znamení ohnivého Berana, kam přešlo minulý týden a spolu s jarní rovnodenností zahájilo období jara. S jarem se vše probouzí, nabýváme na síle, odhodlání a vášnivosti do životních výzev. Tento rok to máme vlivem Černé luny tak trochu ztěžknuté, na druhou stranu.. nebylo na čase? Úklid je jednou za čas třeba. Tak je dobré to tak i brát.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza



bottom of page