top of page

VENUŠE V BÝKU (15.5. - 9.6.2019)

Planeta estetického vnímání, našich emocí, ale hlavně planeta lásky, vztahů a potěšení. V našem nativním horoskopu ukazuje jak se chováme ve vztazích, jakým způsobem v něm žijeme, co do něj vnášíme, ale také i to, co u svého partnera hledáme a očekáváme.


Tato planeta se přesouvá přibližně jednou za měsíc. Po tuto dobu je vždy stojící v jednom místě, které pro nás všechny obecně ukáže, co bude daný měsíc ve vztazích to číslo 1.

Nedávno, v jednom článku, jsem už uváděla, že Venuše v Beranu, která na nás působila v období 20.4. do dnešního dne 15.5. tak trochu zamíchala s našimi vztahy. Hodně témat a rozhodnutí se rozseklo, ujasnili jsme si co chceme a dali to jasně najevo. Období také přálo seznamování a flirtování.



Venuše v Býku vládnoucí nyní, tedy od dnešního dne 15.5. do 9.6. vnese do našich vztahů témata bydlení, zařizování, řešení majetku a financí. Jelikož je Býk domovským znamením Venuše, cítí se zde jako doma. Vztahy se harmonizují, vyrovnávají, vše dostává ten správný řád a systém. Možná toto nastavení pravidel a vyrovnání nebudeme ze zčátku vnímat jednoduše, především pokud se jedná o extrémní témata jako rozvody, rozchody či odloučení, nicméně do budoucna za toto vyřešení budeme rádi. Jak jsem psala už na začátku, Venuše není jen láska, ale je to i cit, emoce. Snažíme se o harmonii, o své smyslové potěšení.. prostě o to, abychom se cítili dobře. Můžeme více než kdy jindy cítit potřebu uspokojit své chuťové pohárky, ale také skryté touhy.


Období přeje zvelebování, rekonstrukci, ale také umění a tvoření. Doporučuji si vyndat knížku, kterou si už dlouho chceme přečíst, jen tak si zatancovat, zazpívat nebo si dovolit chvilku odpočinku. Naše tělo se nám za to jistě bohatě odmění. A veřte, že naše psychika též.


Krásný zbytek dne!

Autor: Tereza

bottom of page