top of page

VENUŠE V KOZOROHU (3.2. - 1.3.2019)


Venuše - planeta lásky, vztahů, harmonie a potěšení se dnes opět po měsíci přesouvá do dalšího znamení, tentokrát zemského Kozoroha.


Minulý měsíc (7.1. - 3.2.) stála tato planeta ve znamení Střelce. Naše vztahy prošly minulý rok velkou očistou. Mnohé vztahy se rozpadly, některé páry se naopak posunuly na novou úroveň. To co mělo být skončeno, opravdu skončilo, to na čem se má pracovat, zůstalo. Celý minulý měsíc šly vztahy malinko do pozadí. Naši pozornost upoutaly nastavené hodnoty, náš postoj k sobě samým. To neznamená, že bychom neřešili vztahové věci, řešili, ale vše se tentokrát odvíjelo jinak.


Venuše v Kozorohu, energie, která našim vztahům bude vládnout následující měsíc je o práci na našich vztazích. Pokud jsme ve vztahu, chce se po nás naučit se spolupracovat, objevit v sobě své zasuté city, více se otevřít lásce. V dětství jsme často zranění a máme v sobě naučené vzorce, podle kterých často nevědomky jednáme. Energie Kozoroha, která teď bude působit, z nás vyndá prostřednictvím situací, ve kterých se teď budeme nacházet, naše naprosto čisté city a emoce. Zapomeneme na minulé křivdy a nepochopení a budeme se snažit nastavit si to jinak, důvěřivěji. I přes svoji vážnost, kterou ve vztazích nyní občas pocítíme, budeme ale věřit v lepší konec, v domluvu, ve vzájemný kompromis. Je to tím, že Kozoroh je hlavně znamení zemské, vládne mu více rozum než city. Proto se nenecháme zatáhnout do zbytečných hádek a když už hádky přijdou, snažíme se je řešit s chladnou hlavou a s odstupem. Nezadaní jedinci pokud se v tomto období seznámí, vztahy mohou být trvalé, založené na pevných základech - důvěře a respektu.


Mějte krásnou neděli!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page